Ny H&M-linje: Divided grey - Sidsel & Lasse
Smykker på Asos.com

Ny H&M-linje: Divided grey

Photobucket

Her er som lovet et par af tingene fra H&Ms nye herrelinje Divided grey. Der er ikke så mange forskellige ting endnu, men jeg synes de her var nogen af de fedeste. Det er lidt svært at se, men t-shirt’en nederst har bogstaver skåret i stoffet og så er der endnu et lag stof under. Den hvide linje ved halsen på den øverste t-shirt er en halv lynlås.

8 kommentarer

 • Winding: Ja, der kunne måske godt ha' stået noget andet. Eller også skulle det ha' været et mønster i stedet.Men ja, tror lige man skal være den rigtige, samt sætte den sammen med det rigtige for at bruge den langærmede med draperinger. Dem fra style.dk ville sikkert godt kunne bruge den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winding

  Var ret hooked på tee'en med de udskårne bogstaver, indtil jeg så at der stod 'live and die' – frygteligt teenage!Er heller ikke så meget til bukserne. Tilgengæld er jeg ret vil med den langærmet tee med huller til tommelfingrene. Kan godt forstå at nogle vil mene at den er lidt gay.. Draperingen i halsen er alt for vild, men med en tank top inden under er den fed. Ellers kan man bruge den inden under en trøje og få et perfekt 'rick owens-look'.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også bukserne var en tand for vilde. Jeg kunne faktisk godt li' t-shirten, men jeg har så mange tees i forvejen. Bikerjakken koster 499 (så det er ikke ægte læder ;-))Ja, den så jeg også godt, jeg synes også den var pænere på billedet end i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Var i H&M i dag og kigge lidt. Bukserne og trøjen med bogstaver var jeg ikke fan af. Men jeg købte faktisk t-shirten med lynlås. Så dog ikke lige jakken – ved du hvad den koster?Prøvede også den t-shirt I tidligere har snakket om. Den med huller til tommelfingrene. Den var lige en tand for gay til mig. Den så ret femi ud når man fik den på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig godt ud specielt t-shirten med de udskåret bogstaver! Jeg tror vist jeg skal forbi H&M meget snart i hvert fald

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Okay, må håbe det kommer op. Kan godt lide det rå look, men det er sjældent jeg er i en by med H&M herretøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg kan også godt li' at det er lidt mere edgy! Jeg kunne forestille mig at de lige skal se hvor godt det sælger før de beslutter om det skal på webshoppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Ser meget fedt ud. Kommer de op på deres webshop, eller er det kun i butikkerne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker på Asos.com