Det rygtes...

50 faste læsere!

Photobucket

Vi er nu kommet over 50 faste læsere, hvilket vi selvfølgelig er rigtig, rigtig glade for! Da vi næsten lidt for sjov startede for 5 måneder siden tror jeg ikke vi havde regnet med at få så megen positiv respons, som vi føler vi har fået. Det er jo rigtig fedt at der er nogen, der gider høre om hvad vi går og laver og hvad vi interesserer os for. Vi kan kun sige mange tak og håbe på at I fortsat læser med – det er jo jer, der gør det sjovt at blogge! Alle jer anonyme, der kommenterer må selvfølgelig også meget gerne oprette en profil og blive faste læsere! Det er også rart lige at få et navn på den man skriver med! :-)

God søndag!
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Det rygtes...