DIY skjorte – Sidsel & Lasse
Nyt kluns..

DIY skjorte

Photobucket

Photobucket

Jeg blev lidt hooked på de der Junya Wantabe x Pendleton-skjorter, men de er lige ti tænder for dyre til at jeg kan være med. I stedet købte jeg en skjorte i H&M og fik syet noget læder på. Det minder da lidt om, selvom den ikke er i nærheden af Junya Wantaba x Pendleton i sejhed. Til gengæld kostede den kun 259 kroner i alt. Det ligner lidt på billedet at læderstykkerne ikke er helt lige store, men det er bare billedet der snyder ;-)

Se flere af Sidsels og mine DIY-projekter her.

1 kommentar

  • Ellers har topman lavet nogle der også har en del watanabe vibe over sig.. Du kan tjekke dem på min blog:fashiononthedole.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt kluns..