Juleønsker – Sidsel & Lasse
50 faste læsere!

Juleønsker

Photobucket

Abonnement på Euroman, Sony Vaio z bærbar, sko fra Our Legacy, støvler fra Modekungen.se, skjorte fra Henrik Vibskov, brunch på Yggdrasil, jakke fra Helmuth Lang, jeans fra Our Legacy, støvler fra Dr. Martens, Canon EOS 500D kamera. I know – ikke lige de billigste ønsker. Ikke dem alle i hvert fald. Der er da også en del af tingene jeg bestemt ikke regner med at få. Synes faktisk jeg har været lidt idéforladt mht. julegaver. Kan ikke finde ud af at ønske mig noget, der ikke koster det hvide ud af øjnene.

Jeg har det lidt som om jeg bare har lyst til at gå amok og købe alt muligt, føler jeg har masser af penge! Skal da også lige ha’ kastet lidt penge efter noget kluns fra Weekday når lejligheden byder sig! Men ud over det må jeg vidst hellere afvente. Man skal jo ikke købe for meget i december! Man kunne jo risikere at få det i julegave, eller endnu værre – at finde det til 50% på januarudsalg!

4 kommentarer

 • Ja det er de nu altså! Jeg køber bare boots nonstop lige for tiden, det er helt ude af kontrol! Så jeg må vidst lige prøve at styre mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes skoene fra modekungen er rimelig skarpe! Overvejer næsten at købe dem, meeen det går sgu nok ikke, har lige købt nye boots :)fashiononthedole.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det synes jeg virkelig også! De koster godt nok 1300 kroner.. Men det gør dem jo ikke mindre fede :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skoene fra Our Legacy er super fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 faste læsere!