New shoes - Sidsel & Lasse
Hurtigt dagens..

New shoes

Photobucket

Og her lidt forskellige billeder af mine nye wedges!

7 kommentarer

 • Nej, er det rigtigt! Har søgt og ledt efter disse på udsalg, men de bliver ikke sat ned her i Næstved :-( Det vil ikke forholde sig sådan, at du har mulighed for at købe dem for mig, hvis jeg indsætter pengene på din konto plus penge for porto, selvfølgelig?? Skriv evt. til Marie_jedig@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er det ja og de kostede 750 kr :) halv pris i Samsøe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det dem, fra Gardenia? Og hvor meget gav du for dem? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, de ku faktisk godt minde om Damir Doma ja!C: Tak :) Ih jo, har også luret på dem på webshoppen. De er jo ret billige! Hvor høj er hælen?Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  hej sidsel :)lækre boots.mon ikke også de her var noget for dig? http://chapterc.blogspot.com/2009/12/sale.html.. når de er til at få i danmark (er de måske allerede på h&m's hjemmeside?) synes jeg klart du skal prøve dem.. de er så rare!15 pund kostede mine, men har hørt at de kommer til at koste 180 i DK.godt nytår :)kh C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid det var så vel! Hvis altså jeg havde de 5000 kroner de koster :-) Jeg har faktisk lige købt nye støvler i går, dog til en lidt anden pris. Og ja, jeg har vidst lidt mange sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hæhæ, i et nonchalant øjeblik troede jeg lige Lasse havde købt støvlerne fra damir doma! (I forvejen forstår jeg ikke hvordan du får alle dine sko gået til, Lasse??) :)Pæne wedges

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtigt dagens..