Lørdag aften - Sidsel & Lasse
Sweats

Lørdag aften

Photobucket
Hat: Borsalino, blazer: H&M, skjorte og jeans: Cheap Monday, sko: Asos

Jeg har sgu købt en hat! Jeg havde gået noget tid og haft lyst til at prøve at ha’ sådan en, og da jeg i går fandt en fin en på udsalg i Støy Munkholm slog jeg til. Jeg skal lige vænne mig til den, men jeg synes egentlig den er meget cool. Jeg fik at vide, at jeg lignede en musiker eller noget i den dur. Det er vel ikke det værste kompliment! Selvom jeg nu ikke lige decideret gik efter at ligne noget bestemt. Jeans’ne købte jeg også i går, det er modellen Five, som jeg synes har en rigtig fin pasform.

11 kommentarer

 • Jeg synes egentlig også sejlerskoene er lige lovlig brugte (mest sidste sommer) men jeg tror godt lige de kan klare en sæson mere. Det satser jeg i hvert fald på :-) Jeg har været vældig tilfreds med dem! De er faktisk mere behagelige at gå i end Sebago's synes jeg. De lever i hvert fald op til deres pris på 350 kroner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har du været tilfredse med skoene? Overvejer nemlig selv at købe et par, og der er jo en del at spare i forhold til Sebago osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Synes også sejlerskoene efterhånden er blevet lidt for brugt. Med det mener jeg at man ser alt for mange, der går med dem samtidig med at resten af deres stil ikke passer til.Hvis sejlerskoene bliver brugt med reference til sydfrankrig og den stil, er de fede sommersko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • umiddelbart synes jeg da ikke mærkatet "stoy munkholm" er en negativ ting, ihvertfald ikke hvis vi snakker stoy munkholm århus. de har da nogle umådeligt velklædte ekspedienter derinde og iøvrigt et fantastisk tøjudvalg :)- Emil G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  efter min mening, går der lidt for meget stoy munkholm i den til min smag. Og så tror jeg at sailor sko er ude for denne gang, selvom det selvfølgelig ikke er det der skal bestemme hvor vidt man kan gå med dem. Hatten er ellers meget cool og fin pris – RuneO

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Mht. sokker i sejlersko, kunne man måske have overvejet at tage nogle helt andre sko/støvler på så, når nu vejret ikke lige er til bare fødder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for kommentarene! :-) Hatten var sat ned til 300 fra 900 kroner. Og mht. sokkerne tror jeg også jeg synes det ville ha' set sejere ud med bare fødder, men det er bare ikke rigtig en mulighed i januar måned :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Philip

  Føj for satan, det er godt. Hatten, lommetørklædet, jeans'ne og den simple hvide skjorte. Det kunne være interessant at se samme tøj, med et par brune derby sko..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt, jeg har også lige købt en hat igår og har ellers aldrig gået med det før, men hatte er fine!- Kasperhttp://www.kaspertanja.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  … og med sAjlersko mener jeg selvfølgelig sEjlersko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fed hat, hvor meget måtte du slippe for den?Synes dog ikke at kombinationen sajlersko og strømper holder, som du har sat dit outfit sammen. Ellers kører du en fed stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweats