Min stilmæssige tidslinje - Sidsel & Lasse
Luksus vs. budget: bikini

Min stilmæssige tidslinje

I vores spørgerunde efterspurgte en læser en tidslinje over vores tøjstil gennem årene, og det synes jeg var en sjov idé, så her har jeg lavet en lille sammenklipning af gamle billeder af mig! Enjoy!

Photobucket
I 2003/2004 gik jeg i 9. klasse, og synes det var fedt med KoRn og Slipknot t-shirts. Jeg spillede meget computer og gik med briller, det kunne damerne slet ikke stå for, kan jeg fortælle! Det var en vild tid! I 2004 gik jeg i 9. klasse og 1.g, og havde ikke ændret stil ret meget. Sidst i 1.g købte jeg mit første jakkesæt og fik kontaktlinser. Så gik der ellers lidt prettyboy i den i 2005-07, hvor jeg gik i hhv. 2.g og 3.g og blev student! Det var Björkvin, G-star, Russell Athletic, bandana om halsen og Diesel-bukser i stor stil! Så gik det ellers lidt fremad i 2008/09.

Photobucket
Sommeren 2009: Første ‘dagens billede’ på bloggen (der dengang hed Lassessager.. genialt!)
Photobucket
Vinter 09/10

Photobucket

I går d. 31 maj 2010.

Håber det var lidt sjovt at se, det var i hvert fald sjovt at sidde og kigge gamle billeder igennem af mig selv! Og ja, jeg var rimelig narcissistisk i min prettyboy tid.. elskede mit webcam! Men okay, blogging er jo også lidt narcissistisk, så det er da ikke helt forsvundet ;-)

25 kommentarer

 • Bianca

  Hahaha… Hvor er det skønt at falde over sådan et indlæg! ;-) Toppen var dog helt klart 2004, med lækre svej-bukser i interessant farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh sådanne indlæg er altså genialle! Du er simpelthen for cute på dit 2005 billede. Jeg er sikker på at mit dengang 14-årige jeg havde været helt skudt i dig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du toppede da vist i 2004 – hvad er der gået galt siden, Lasse? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Du var jo en yderst nydelig ung mand fra 2005 – 2007… :) Sej post!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er fantastisk. Men der er noget over det fine jakkesæt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for alle kommentarerne! :-) Der er vist lidt delte meninger om, hvilket år er det bedste (værste)! Jeg selv er noget ret glad for 2004 billedet til højre! Henrik: jeg ville engang vildt gerne ha' et par evisu bukser, men nåede (heldigvis) aldrig at købe et par! ;)ADCK: Jep, det er det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruskindsjakken – er det den fra weekday?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Behold din nuværende stil, men få 2007 håret tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hahahaha hvor fedt! Godt indlæg, Lasse!Når jeg ser billeder fra min Buffalo-sko-Freeman-T-Porter-bukser-aka-halv-poptøs-halv-skatertøs-periode, hvor jeg selv syntes, at jeg var den smarteste i verden, kan jeg kun grine. Man fatter ikke, hvad man tænkte på den gang…:pI 2.-3.g opdagede jeg for alvor piercinger og sort tøj, og det er jeg vist aldrig kommet over hahaha :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha!! lasse din geek!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt er jeg til din 06 stil ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg, Lasse :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Damn en charmetrold, synes du bør vende tilbage til brille-looket evt. suppleret med det hvide slips!Glæder mig til at se Sidsels ditto!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, kanon! Hvor er din 'Jack-&-Jones-jeg-køber-det-på-dukkerne'-stil og evisu, eller er det kun mig der var så fortabt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor er det bare alt for sjovt det her! ;) 2004 = yndlingsår helt klart!! Hvor er det for grineren at du tør lægge de her billeder ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, fedt indlæg, og sjovt at se, hvor meget din stil har forandret sig! :=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Virkelig godt og sjovt indlæg :)2003 = love.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  ej, 2004 var så godt! hahahaha, arh tak for det lille grin jeg fik mig, hvor er det her genialt! ;Der virkelig fan af det billede i øverste højre hjørne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 2004'eren til højre er allerede classic shit. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det sjovt at se hvordan ens stil kan ændre sig. Jeg tænker selv tilbage med gru på dengang jeg rendte rundt i hvide miss sixty jeans og wesc-hættetrøje. Uha jeg krummer helt tæer bare ved tanken om det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine yndlingsdetaljer er klart DC-sko i hvide tennisstrømper (med dertilhørende aaalt for korte bukser) og björkvin t-shirt m bandana til!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vildt godt, Lasse. Det har jeg faktisk længe ønsket at se. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nice lavet :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha Lasse jeg er så vild med 2004!! Det er min absolutte yndlings tid med dig! Fedt indlæg!/Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 2007 var et slemt, slemt år (:Men hey, Korn, computer og briller er ikke en dårlig kombi.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: bikini