Min stilmæssige tidslinje - Sidsel - Sidsel & Lasse
100610

Min stilmæssige tidslinje – Sidsel

Photobucket
2003-2008
Photobucket
Første billede på bloggen, sommeren 09.

Photobucket
juni, sommeren 2010

Ja, jeg har vist været lidt af en PoPtøZ.. Tilbage i 2003/2004 gik jeg stadig i folkeskole og var ret truck. Den hed russell athletic, von dutch og diesel. Og så var newyorker også the bomb! I starten af gym stod den på killah-bukser og kridhvide miss sixty bukser, som billederne også afslører. Og nedringede toppe og bælte om hofterne, det var sagen. Og mit hår har vist været alle nuancer blond! Læg her især mærke til nederste billede fra 05, hvor det forreste af mit hår er påskekylling-gult. Det var efter et mislykket garnier nutrisse projekt. Jaja. You live, you learn!

Ps. Kan vi ikke godt blive enige om at Lasses stil var way worse??!

10 kommentarer

 • Diana

  Sidsel, det er priceless :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie (anonym): Ja sikkert!Tak, det er jeg faktisk rigtig glad for at du siger. Vi bestræber os nemlig på at holde en god tone herinde :) Der er lidt en tendens til en hård og offensiv tone på nogle blogs.Jeg er 1.80 :)Ditte: Hehe, lidt selvironi skal man ha ;) Sofie: Haha, glæder mig til at se den! Og det er da selvfølgelig godt. Poptøser har det bare sjovest :PLouise: Hippie? Interessant.. er det noget man kan få noget billedbevis på? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  meget neutralt :-) men stilmæssigt er der mere en rød tråd hos dig, hvor Lasse har været lidt mere "around the block" hvis man kan sige det sådan! :-) Men skide godt intiativ til bloggen, og herligt med lidt selvironi, i stedet for den der: "OMG, jeg har bare været fashionabel siden jeg kom ud af min mor …" thumbs up ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasses er helt klart værre :) Hehe men poptøse perioden har vi vidst alle været igennem. Jeg var dog lige en omvej, da jeg lige skulle prøve at være hippie for en stund. Det kom jeg dog hurtigt fra./Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeeeeej, Sidsel, jeg sad lige og lavede selvsamme collage med mig i går inspireret af Lasses tidligere indlæg – den ligner altså til forveksling! :D Ved ikke om det er godt eller dårligt. ;) Nå, nu må jeg hellere vente lidt med at udgive min del, så der ikke går fortid i hele blogverdenen. Kh. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Haha, I er fantastiske at I begge viser sådan nogle billeder, men jo Lasses stil var klart værre, haha! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tror de fleste af os piger har været poppede at se på i de helt unge dage! Forresten vil jeg lige benytte lejligheden til at rose jeres blog, og at i altid holder så pæn en tone i kommentarfelterne :)Hvor høj er du i øvrigt Sidsel?Mvh. Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA, jeg elsker billedet fra 2005 fra Broen – OMG ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Haha, du var sgu en lækker dulle dengang – du ligner en, der ofte besøgte/besøger Broen :-)Lasse lignede en KÆMPE GEEK i sine yngre dage, du lignede en POP SKANK… Hvad der er bedst ved jeg ikke, men en ting er sikkert; I er meget federe at se på nu! PS: Hvor meget er der udsalg på i Weekday Århus? Samme ting som på nettet eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100610