Mocca City – Sidsel & Lasse
Dagens i går

Mocca City

PhotobucketDenne kærlighedshistorie startede en morgen, hvor jeg var på vej til fitness. På vej ned af Nørre Allé opfanger jeg en yderst lækker duft af friskbagte kanelsnegle, som fortsætter et godt stykke ned ad vejen. Og det samme sker på vej hjem igen. Og næste dag. Og så beslutter jeg mig for at følge duften, for jeg er en sucker for god kage (hvem er ikke det?!), og der falder jeg så over Mocca City. En meget hyggelig, lille café i Gl. Munkegade (en sidegade til Nørre Allé), med voldsomt lækre kager! Jeg nævner i flæng: upside down brunsviger, hindbærsnitter, choko/orange- og rabarber-muffins, kanel”fætre” og “kusiner” – alt sammen hjemmebagt med smør og øko-mel. Og min føromtalte te-trang blev også stillet – de har ca. 70 forskellige slags! Som I kan høre er jeg svært godt tilfreds med denne lille café, så til folk der bor i og omkring Århus, så vil jeg opfordre jer til at svinge ind forbi en dag :)

16 kommentarer

 • Laura

  Det lyder som et rigtig lækkert sted!
  Jeg tænkte på, om du kan sige noget om prisniveauet?
  Da de ikke selv oplyser om dettte på deres hjemmeside.

  Mvh. Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Laura :) Priserne er meget rimelige så vidt vi husker. Vist nok omkring 30 kroner for en kop kaffe og 15-30 kroner for kage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  bliver nødt til at flytte til århus lige om lidt..me like.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh næste gang jeg er i Århus (sker desværre ALT for sjældent) skal jeg vist der forbi!Alt godt,Anne au Chocolat :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bobby: Priserne er som på Baresso og andre kaffesteder synes jeg. Jeg gav fx 38 kr for kanelsnegl og te. Måske lidt dyrt, men så er kvaliteten altså også derefter :)Lærke: Jeg får som regel kun sushi til arrangementer, så ved ikke altid hvor det er fra, men MitsuMizu i Guldsmedgade er i hvert fald lækkert og lidt billigere end andre steder.. Sota sushi bar ser nu også godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Årh det ser hyggeligt ud ! Jeg kigger helt sikkert ind næste gang jeg kommer ned ad nørre allé! Anede ikke der lå sådan et sted! Hvilke sushi steder synes I forresten bedst om i Århus?/ Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Shhh Sidsel.. Nu er det jo helt sikkert at der ikke er plads næste gang jeg kommer forbi – du skal ikke gøre de gode steder alt for populære… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser virkelig hyggeligt og godt ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh, der må jeg hen, når jeg skal til Århus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mmmm jeg vil til Århus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Mocca city er også én af mine favoritter! Totalt dejligt sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, jeg har været der op til flere gange dengang, jeg boede i Århus. Og caféen kan bestemt anbefales. Hyggeligt og i bedste hjemmebag-stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flere gode grunde til at flytte til Århus. (:G.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv man ikke bor i Århus ser jo virkelig lækker ud, men må huske den når jeg tar turen til jylland næste gang:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bobby

  Uh, elsker at finde nye Caféer! Hvordan er priserne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ser skide hyggelgit ud! jeg elsker også en god kanelsnegl, det kunne være man skulle tage der ind når man skal ud og shoppe næste gang .. xx Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens i går