Acne SS11 preview - Sidsel & Lasse
Så fik vi prøvet Cold stone!

Acne SS11 preview

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Så kom nogen af de første billeder fra Acnes SS11-kollektion på herresiden, og det ser ikke dårligt ud!

Fedt: Støvlerne, sandalerne, den beige læderjakke, læderoveralls, læderbukser, stumpede jeans og solbrillerne (hvis de da bliver en del af kollektionen?)

Knap så fedt: De der bøllehatte og blå lak?!

Update: Solbrillerne er et samarbejde mellem Acne og Thierry Lasry. Se dem her. Gotta have ’em!

Udover det, var der også kommet lidt brok over at min ‘anmeldelse’ at tøjet ikke var den dybeste. Jeg har da rigtig nok også kun sagt, hvad jeg kan li’ fra kollektionen rent enkeltvis, og ikke skrevet hvad jeg mener om de forskellige looks som helhed. Jeg kan sagtens forstå kritikken, men jeg er jo ingen ekspert :-) Og jeg ved ikke om det overhovedet interesserer Jer at høre mit forsøg på en mere dybdegående anmeldelse, men here goes:

Jeg synes klart det mest interessante look er nummer tre fra oven (det med den beige læderjakke). Jeg kan rigtig godt li’ lag-på-lag effekten med trøjerne under jakken, samt det faktum, at looket næsten er hold i brun/beige (og ikke så meget at den sikre sort). Både de jerseybukser han har på og lag-på-lag + læderjakke giver mig nogen Rick Owens-vibes, og det er jo slet ikke dårligt i min optik! Generelt kan jeg også godt li’ legen med længderne (overalls, stumpede jeans, lang trenchcoat parret med højtaljede bukser og igen en kort tee ud over en længere tee). Det giver mig også lidt post-apokalyptiske associationer ala. Frederik de Langes kollektion. Det er nok igen pga. læderjakke, jersey bukser, lag-på-lag og det støvede farvevalg med skarpe accessories (solbrillerne). Acnes kollektion er selvfølgelig mere afdæmpet og ‘ren’ og er stadig en meget Acne-agtig kollektion med de klassiske blazers, fine tees og lækkert fodtøj.

4 kommentarer

 • Mads W

  Jeg syntes det bliver noget aparte i look 3 med strømpebukser under sandalerne. der går grænsen lige for hvad jeg tør, men at de inkorpererer det sådan, er ret flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carl: Ja, det er også rigtigt :) det er rettet..Anonym: Sikke en kommentar! Hvad skal vi bruge den til? :) Jeg påstår jo ikke at være modeekspert, så det er nok hvad du kan forvente herfra, men hvis du kunne tænke dig en mere dybdegående analyse, kan du sikkert finde den på en anden blog, og ligeledes poste dine kommentarer der i stedet :-) God dag, Lasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sikken en anmeldelse! Tim Blanks må virkelig føle sig truet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carl

  Rigtig fede looks – lover godt. Dog er det ikke en lookbook, men billeder fra den præsentation Acne holdt i forbindelse med modeugen i Paris.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så fik vi prøvet Cold stone!