Acne Mod A - Sidsel & Lasse
Sådan en hat..

Acne Mod A

Photobucket

Se hvad jeg fik af Sidsel i kærestegave! Et par uvaskede, mørke jeans fra Acne. Pasformen hedder Mod og er min yndlingspasform i deres jeans. De går ind ved foden og har lidt ‘gulerods’-pasform, som jeg bedst kan li’ det. De er købt på udsalg på Acnes online shop til kun 358 kroner. Der er stadig en del størrelser tilbage, hvis det skulle ha’ interesse.

12 kommentarer

 • Haha! Det går op og ned da.. men jeg tror ikke at vores blog laver så megen trafik at de kunne finde på at sætte prisen op igen! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er til 358 igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er nu virkelig dyb frustreret over at dette kan ske på den her måde. Still loving the trousers :-((((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  .. eller også har en fiks Acne medarbejder set du havde 'reklameret' for dem og dermed var der kommet en øget efterspørgsel, i form a hits, på jeans'ne og derfor er de sat op igen.. Ret så usandsynligt, men meget sjovt at tænke på alligevel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej ja, det kan jeg da godt se nu! Hvor underligt! De har ellers stået til 358 længe! De er endda stadig under 'sale' men de er bare ikke sat ned mere.. måske bliver de sat ned igen – I skal bare være hurtige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thomas

  De stod også til 398 i tidligere og nu 895 – så det gælder om at være hurtig!De laver tit fejl i webbutikkerne og det kan udnyttes – har eks. købt et par støvler sat ned fra 1800 til 60 ved en fejl…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tror det var en fejl fordi jeg så dem os til 358 i 2 sek. og så fik de lavet prisen om til 895… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da mærkeligt! Jeg kan tage et screendump til jer, hvis I ikke tror mig! Jeg har altså fået dem til 358 :) Jeg bruger omkring 30 i Diesel, i det fleste andre mærker bruger jeg 31. I den her har jeg dog også taget en 30'er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmm de står os til 895 kr hos mig :( hvordan er Acne i størrelseren bruger 31w i diesel og 33 i D&G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal I ha' :)Underligt, når jeg klikker på linket der, kommer de frem til 358!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Lasse! De bukser er virkelig flotte. Dem kunne jeg nu så også godt tænke mig at eje. Da jeg så besøgte Acnes online shop, stod prisen ærgerligt nok dog på 895 kroner! Dét forstod jeg ikke….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fede bukser, LasseEr du kommet ind på dit studie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan en hat..