Status pt: all good! - Sidsel & Lasse
Acne Mod A

Status pt: all good!

Photobucket

Lige nu er Sidsel og jeg i København og i går var vi til Trailerpark Festival, som vi også skal lørdag og søndag aften. Det var SÅ fedt i går!! Vi tager som sagt lidt streetstyle billeder for ArtRebels, og det er så sjovt at gå rundt og tage billeder af alle mulige mennesker.

Mht. studie så er jeg kommet ind på Medievidenskab på Århus Universitet og starter d. 1 september! Det er jeg SÅ glad for, virkelig. Ud over det, har jeg også lige fået nyt job. I midten af august åbner DAY Birger et Mikkelsen en butik i Århus, hvor jeg har fået et deltidsjob, hvilket jeg tror bliver rigtig spændende. Jeg er dog lidt ked af at skulle sige farvel til mine dejlige H&M-kollegaer, men sådan er det jo desværre nogen gange.

Der kommer selvfølgelig flere billeder fra Trailerpark, og vi poster også nogen billeder på ArtRebels bloggen senere i dag.

God weekend everyone!

9 kommentarer

 • Anonym: desværre! Det er vist en gammel sag. Jeg så først en af Sidsels kollegaer med den og var senere så heldig at finde den på style.dk til salg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er der muligvis et link til, hvor man kan købe cardiganen? Jeg må eje den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange gange tillykke med begge dele :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym: Tak du! Den er fra Tiger of Sweden!Pernillle: Tak, det er nemlig rigtig fedt ja :)Christina: Tak, og selv tillykke ;) Så ses vi jo nok! Og ja, jeg tror godt de kunne mangle nogen i H&M! Du kan bare søge på H&M's hjemmeside. Der er altid mange udskiftninger om sommeren!Anonym: Fedt du kommer med et ønske, jeg skal prøve at imødekomme det så snart som muligt!Lea: Muchas gracias! Jeg er også rigtig glad :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Tillykke med det hele, det lyder superfedt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey Lasse – lige en request. Jeg er allerede gået på vinterjakke udkig nu her, fordi jeg måske vil kunne spare lidt bobs. kunne du måske lave et indslag med nogle vinterjakke til denne vinters sæson? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tillykke! Jeg starter også på medievidenskab i Århus :)Mangler de nogle i H&M så, ved du det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det hele, det er da super fedt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor er hoodien fra?? den er feeeeeee :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Mod A