Fits like a glove
   

15 kommentarer

 • Nu er der jo ingen grund til at kaste mudder efter fashionfix, det tror jeg heller ikke Lasse er interesseret i sker på hans blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym – kunne være fint, hvis du kunne stille op med dit navn :) Jeg følger ikke særlig mange fashion blogs, og når jeg endelig gør, så er det, hvis de har noget personligt over sig, og det synes jeg ikke Fashionfix har – overhovedet! Så jeg synes, at det er meget fint, at de måske blogger dobbelt (selvom jeg ikke tror, at Lasse har nogen intention om det), så jeg også får set ringen :)Mathias – tjittjat.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, de er bestemt ens, for det er jo den samme ring – tror det er lidt svært at servere den 'nyhed' på mere end én måde :) Men jeg har da taget mine egne billeder af ringen!Jeg købte min ring i lørdags, og så faktisk først FF's indlæg da I skrev herinde, sådan kan det jo gå! Men havde jeg læst det på FF først, havde jeg selvfølgelig skrevet en source på, som jeg altid gør… og så var der vist kogt nok suppe på den, no? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så mange nye ting er der ikke at berette om i modeverdenen, men hvis du kigger på Lasses indlæg stillet op mod fashionfix'… ja, så er de godt nok skræmmende ens! Jeg tror blot det er dét folk undrer sig lidt over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det ikke fuldstændig ligegyldigt at fashionfix også har blogget om den? Eller har han eneret på at blogge om den ring bare fordi han gjorde det først (eller, før Lasse rettere sagt, for mon ikke der er en der har blogget omkring den før fashionfix?)Jesus Christ…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er for viiild!!! Skal ha' købt sådan en sag til Daniel. Jeg er enig. Haters, det er jo SÅ ligemeget!!!!G.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  hateeeers: kom videre – Lasse: nice ring! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise: Ja, det er den altså :) Vi havde godt hørt det med COS og forberedt et indlæg til i morgen, men der var de lige lidt hurtigere på aftrækkeren! ;)Anonym: ……. suk :) Men ja, jeg kan se at de også har postet et indlæg om den efter at jeg forudlavede mit indlæg. Tror du, at du kan overleve det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Enig!!!!!!!!!!!! Så det på fashionfix igår…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  gab.. copy fra fashionfix.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har forresten lige set på a fashion tale at cos åbner i århus!bare lige en service meddelelse (;.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okay, tak skal du have :).jeg må bare lige holde øje her..den er i hvertfald suuuper fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise: Den er fra bare H&M's herreafdeling. Jeg købte min i den store i Bruuns Galleri.Johanne: Tak, det synes jeg også :) Den findes i M og L – jeg har taget min i L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er de onesize? :-)- den er super fed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ved du om den er fra nogen speciel afdeling?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fits like a glove