COS i Århus

Video – vores yndlingssteder i Århus vol.1

Steder, der bliver vist i videoen (i kronologisk rækkefølge):

Suppestegogis, Åboulevarden 82 – Efter vores mening har de Århus’ bedste italienske is (og lækker øko-mad).
Pede&Stoffer, Guldsmedgade 26 – Butikken har et lækkert udvalg af tøj og accessories fra bl.a. Stine Goya, Acne og Line&Jo.
Støy Munkholm, Store Torv 4 – Vores yndlingstøjbutik i Århus. Har kæmpe udvalg af Acne, Filippa K, Stine Goya, Whyred, Rokin, Royal Republiq etc.
Monki, Guldsmedgade 10 – Weekdays søsterbutik med lækkert og billigt tøj i mange farver!
Sct. Oluf, Mejlgade 33 – Meget SU-venlig restaurant med fransk mad. Sidst vi var forbi var der laks, oksemørbrad og crepes på menuen – til 145 kr. for tre retter! Maden er altid frisk, da der kun er én menu pr. dag.
H&M, Lille Torv 6 – Den H&M med finest beliggenhed og så fører de Trend – enough said ;)
Dengang, Graven 24a – Århus’ hyggeligste og måske billigste butik med vintage tøj.
DAY Birger et Mikkelsen, Skt. Clemens stræde 10 – Lasses nye arbejdsplads :)
Mocca City, Gammel Munkegade 19 – Stedet her har vi nævnt før. Meget hyggelig cafe med kæmpe udvalg af te og kaffe samt virkelig gode kager.
Søstrene Grene Café, Søndergade 11-13 – En lille skjult perle med både traditionel og utraditionel cafémad, som er lavet af kvalitetsvarer og bare generelt smager lækkert! Og så er der hyggeligt :)
Charlies Café & Juice bar, Guldsmedgade 17 – Læækker morgenmad, milkshakes og burgere!
Ei´kon, Store Torv 14 – Fed tøjbutik som fører Forrest&Bob, Surface to air, Cheap Monday etc.
Sota Sushi bar, Vestergade 47 – Århus’ bedste sushisted. Period.
Weekday, Guldsmedgade 10 – Sidsels arbejdsplads :) (som fører nice tøj!)
Cold Stone Creamery, Store Torv 18 – Lækkert koncept hvor man selv designer sin is. Den kan fx blandes med bær, brownie, marsbar, skildpadder, krymmel, chokosovs etc.
Café Gemmestedet, Gammel Munkegade 1 – Hyggelig og uprætentiøs café med tyrkisk-inspireret mad. Deres “tre valgfri dip+brød for 60 kr.”-tilbud benytter vi os tit af.
Jacobs Pita Bar, Vestergade 3 – Rigtig godt ovenpå en bytur! Man kan fylde oksekød, bøf, kylling eller falafel i sin pita og få rigtig gode og sprøde kartoffelbåde til!
Klassisk 65, Jægergårdsgade 65 – Restaurant med fransk bistromad i luksusudgave og en søndagsbrunch der siger spar to! Den er pebret (185 kr.), men så får man også frisklavede omeletter og crepes ad libitum samt virkelig lækkert brød, pålæg, frugt, salat osv.

   

13 kommentarer

 • mitzu misu i guldsmedegade er superlækker sushi, som man selv kan stå og se bliver lavet og til dem der ikke gider vente på at Sota først åbner kl. 16. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom jeg ikke bor i Århus eller tæt på, synes jeg den her video/guide er meget inspirerende. Måske man skulle planlægge en tur til Århus snart.. :D/Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina: Fedt! Det må du endelig gøre! Måske ses vi ;)Rebekka: Fedt du kunne bruge det til noget! Mange tak for de søde ord :)Anonym#1: Vi synes nu det er godt, men det kan da godt være at der har været en svipser :)Cecilie: Tak :) Vi må jo i gang med vol.2 snarest muligt!Helle: Mange tak! Sangen er af Sia og hedder Clap your hands.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej i to! Super lækker guide til nogle af Århus' bedste steder :)Hvad er det for en sang i bruger i videoen? den er super god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey! Fedt. Selvom man har boet her i over 1 år, er det stadig super skønt at opleve nye steder – også selvom man måske godt ved hvor de pågældende steder er, men aldrig har været inden om :)Super god idé – vil se frem til en vol. 2:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den sidste cafe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  sct oluf serverer lunken mad..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Cafe Mozart er hyggelig, men den hører til de steder i DK der har fået vredest smileys. Men mon ikke de har rettet op på det? :)Jeg vil anbefale Sigfreds Kaffebar inde i boghandlen Vangaard.Og Juice Stop hvis man er til friskpresset juice, mums! :)Den Gamle Græker er en hyggelig lille græsk restaurantTjaa der er nok mere, men kan ikek komme i tanke om det.Super god Århus guide! Der er nogle steder, jeg skal have prøvet – kender alle stederne af navn, men troede f.eks. ikke at man kunne spise på Sct. Oluf. Fedt at opdage nye sider af Århus når man har boet her i 4 år :) Bliv endelig ved med at anbefale os steder :) og tak for en god blog :)- Rebekka

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg starter på Skolen for Kunst og Design i Århus i morgen, så jeg glæder mig til at prøve nogle af jeres yndligssteder af! (:G.,www.kingdomofgina.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea: Vi har kun prøvet Mozart én gang, og der købte vi bare brød og hummus. Men det her er jo også kun vol.1, så den kan jo sagtens ske at komme med i vol.2 ;)Julia: Ja, helt bestemt! Vi følte bare lidt at der kom for mange tøjbutikker med, men som sagt er det jo kun vol.1 ;)ANNA: Vi har da også en musik-kategori ude til højre med 96 meget forskellige numre! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej sidsel og lasse. kunne vi ikke få nogle musik posts? kunne godt tænke mig at vide hvad i egentlig godt kunne lide :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er næsten helt enig! ville dog tilføje junk de luxe på min liste ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  I har da glemt Café Mozart på Vesterbro Torv ;)Det er én af de bedste caféer i Århus IMO – øko, hygge og ekstremt billig. Det er helt sikkert et af mine yndlingssteder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS i Århus