Vinterjakker 2010 – Sidsel & Lasse
Clarks high desert boot

Vinterjakker 2010

Photobucket
Vest fra Henrik Vibskov

Første er vel egentlig en vest, men parret med en langærmet trøje er den virkelig varm og lækker at have på! Lasse og jeg fandt den på Trendsales sidste år inden shearling-trenden gik amok, vi fik den for en slik i forhold til nyprisen :)

Photobucket
Frakke fra Monki

Ligeledes en frakke købt sidste vinter, da jeg begyndte i Weekday og var til første personaleaften, fik den derfor til halv pris. Synes den har et fint fald når den står åben.

Photobucket
Kappe fra MTWTFSS

Denne kappe er relativt ny, også købt til personaleaften. Er i det hele taget vild med kapper og da denne er i 50% uld og med tyndt foer, synes jeg godt den kan gå som vinterjakke.

Photobucket
Frakke fra H&M Trend

Denne jakke købte jeg for cirka en måned siden i H&M. Havde set den på nettet noget tid inden og vidste bare at vi ville blive bedste venner! Er vild med farven og snittet.

Der er en del der har spurgt til mine vinterjakker, så tænkte jeg lige ville vise de fire jeg planlægger at bruge mest (foruden min trench og læderjakker selvfølgelig). Ved godt at de ikke alle ser særlig varme ud, men jeg er typen der næsten altid fryser når det er koldt udenfor, så tror ikke en dynejakke ville gøre den store forskel alligevel. Og sådanne jakker får mig til at ligne en høj pingvin..

10 kommentarer

 • ved nogen om kappen fra weekday stadig kan fås i kbh? jeg kan ikke finde den og nu er jeg virkelig virkelig blevet forelsket.. kender ingen i århus, hvis det er der den stadig er.hvis nogen er rigtig søde så vil jeg gerne betale for at der bliver købt en til mig!! jeg er desperat!! :)og til sidsel – er først begyndt at læse jeres blog nu for har haft lidt fordomme omkring jeres "kæreste-blog", men hvor er I dog naturlige og søde og har god stil. :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kappen fra Weekday er i butikkerne nu ja :)Tak Tilia :D Ja det er nu meget rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker de to sidste jakker:) det må være virkelig lækkert at have så mange flotte jakker at vælge mellem:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for jeres søde kommentarer :))Kasper: Jep, den er i butikkerne nu :)Majken: Jeg tog den i en M/L, men jeg er også 1,79, så den skulle helst ikke blive for kort :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Hej Sidsel!Super fin Weekday kappe – jeg prøvede den selv i sidste uge, men kunne ikke helt finde ud af om den skulle være medium/large som blev lidt for "voldsom" eller small/x-small som blev lidt kort på ærmerne…det er ikke nem! Hvilke str. endte du med?HilsenMajken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor er du heldig at du har så mange at vælge imellem. den første er fod fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym: Tak! De er fra Defeeter :) købte dem vist i Dope

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flotte jakker og alle med forskellig udtryk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey Sidsel :)Ved godt du har haft de sko på rigtig mange gange efterhånden, men har aldrig fået spurgt hvor de egentlig er fra? De ser rigtig fine ud! Og dejlig blog ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med din kappe fra Week. Er den i butikkerne nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clarks high desert boot