Schwarzkopf OSIS+ – Sidsel & Lasse
onsdags-outfit

Schwarzkopf OSIS+

Sidsel og jeg fik for nogle uger siden tilsendt nogle produkter fra Schwarzkopfs linie OSIS+, hvor der var lidt forskelligt til os hver. Jeg fik to forskellige slags voks og en slags modelleringscreme. Alle produkter har en vejl. salgspris på 150 kroner.

Flex Wax (den i den runde dåse) kunne jeg ret godt li’. Den er utrolig nem at komme i håret og har et rigtig godt og kraftigt hold til mit tykke hår, plus at det giver en smule glans. Det er som om det ‘størkner’ når det kommer i håret, men føles som creme, når man tager det i hånden. 4-tallet på dåsen står for ultrastærkt hold og er det stærkeste hold man kan få i serien.
Mess Up voksen var jeg ikke så tosset med. Den giver en meget mat udseende til håret, hvilket jeg ikke så godt kan li’. Derudover har den ikke ret meget hold (den er en 2’er på OSIS+ skalaen). Den skulle, som navnet antyder give en lidt rodet effekt, men jeg kunne ikke lige helt få det til at fungere.
4-play var så denne hersens modelleringscreme. Jeg var lidt skeptisk fra starten, fordi jeg så vidt jeg husker aldrig har puttet noget i mit hår fra sådan en flaske. Det føles næsten lige som at putte fugtighedscreme i håret, måske en anelse mere fedtet. Det giver heller ikke ret meget hold til håret, men til gengæld synes jeg det får håret til at sidde rimelig casual og giver lidt det indtryk at man ikke har brugt noget for at få håret til at sidde som det gør (det er sikkert det Andreas Wijk bruger ;))
Generelt for de tre hårprodukter fra OSIS+ jeg har prøvet er, at de alle sammen dufter forholdsvis kraftigt af kirsebær eller noget i den dur! Jeg forstår ikke hvorfor man overhovedet har besluttet sig for at det skulle dufte af noget, eller hvorfor man i det mindste ikke har valgt noget lidt mere (køns)neutralt. Hvis man er ligeglad med kirsebærduft (eller ligefrem godt kan li’ det) så kan jeg anbefale Flex wax og 4-play. Dog ved jeg ikke om det er et produkt jeg vil købe igen (men nu har jeg efterhånden også så meget voks at jeg kunne sætte hår på en afrikansk familie hver dag i 10 år) :)

3 kommentarer

 • Haha! Vi kan også godt vælge en anden familie! Point is: jeg har meget voks ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beulah

  afrikansk familie .. mage til generalisering skal man da lede længe efter ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig. Hvorfor skal der duft i voks? Det er da kun til at irritere følsomme hovedbunde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

onsdags-outfit