Sota sushi – Sidsel & Lasse
Mine vinterjakker 2010

Sota sushi

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

I fredags spiste Sidsel og jeg på Sota Sushi Bar, og det var rigtig lækkert! Sidsel fik en Sake menu (den nederste) og jeg fik en Why not menu. Vi drak iste af grøn te til og det smagte også lækkert! Betjeningen var god og opmærksom, omgivelserne hyggelige og maden var god! For de to menuer, en lille tangsalat og to gange iste kom vi af med 369 kroner, hvilket vi synes var en virkelig fin pris. Man venter lidt tid før maden kommer, men så er det til gengæld også flot præsenteret og der er virkelig kælet for detaljerne. Tjeneren fortalte også om alt hvad der var på tallerkenen, så sådan to sushi-nybegyndere som Sidsel og jeg også er med på hvad der er, vi putter i munden.

8 kommentarer

 • Ih. JEg har netop gået og ledt lidt efter et godt sushi sted :) Tak for indlægget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah: Vi ved det ikke lige, men vi kan da prøve at undersøge det :) Ellers kan du måske skrive en mail til Sota!Frederikke: Det var da dejligt at du kunne bruge den! :)Emilie: Tusind tak :)Nicoline og Elmholt: Det er også rigtig lækkert :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhhh ser virkelig lækkert ud. I LOVE SUSHI:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må jeg helt sikkert prøve – ser mega hyggeligt (og godt) ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine billeder, hvor ser det lækkert ud! http://edithinga.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sidsel og Lasse! Hvor ser det lækkert ud – sushi kan virkelig redde ens dag! Vil også lige benytte lejligheden til takke for hjælpen mht til jeres blogger-guide. Den har virkelig gjort at udseendet på min blog er blevet en del mere værd. Forsæt det gode arbejde! Kh Frederikke //bankefrabyen.blogspot.com//

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker sushi;Dwww.idafisker.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lækker mad – herlige billeder! Er det muligt at få navnet på kunstneren, der har malet de 2 billeder på picture 3? De er jo kun til at blive i godt humør af. :)/Hannah

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine vinterjakker 2010