DIY-lapper – Sidsel & Lasse
Happy Halloween!

DIY-lapper

Photobucket

Min lillesøster ku’ godt tænke sig en trøje med læderlapper på ærmerne, og den måtte ikke være for dyr, så jeg tilbød at sy lapper bag på en billig bluse fra H&M. Lasse og jeg har altid læderrester liggende fra diverse DIY-projekter, så fandt lidt brunt læder som passede til det gråmelerede, og så valgte jeg at sy dem på med ruskindssiden opad. Håber hun bliver glad for den!

My sister really wanted a blouse with leather patches, and seeing as she couldn’t afford an expensive blouse, I offered to sew patches on a cheap one from H&M. Lasse and I always have scraps of leather lying around from our other DIY projects, so I chose some brown leather that would look nice with the grey marl, and then I sewed it on with the suede side up. Hope she likes it!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Halloween!