Happy Halloween! – Sidsel & Lasse
Brixton

Happy Halloween!

Photobucket

Sidsel og jeg har lavet et par græskarhoveder, det er Darth Vader og Jack Skellington! Sidsel har lavet Jack og jeg har lavet Darth. Det var mit første græskarhovede nogensinde, synes det gik meget godt :)

Jeg har altid syntes at at Halloween er en amerikansk tradition, og at det hører til i USA og England. Det synes jeg egentlig stadig. Vi har jo Fastelavn! Sidsel er derimod vokset op i England, så hun er blevet ret glad for Halloween. Så jeg kunne godt lige bøje mig lidt og være med til at lave et par Jack-o-lanterns.

Laver I noget specielt til Halloween, eller er I bare glade for at TV2 sender lidt film? :)

Sidsel and I made a couple of Jack-o-lanterns. Sidsel made Jack Skellington and I made Darth Vader. I’ve always thought of Halloween as an American tradition, that belonged in the USA and UK, but since Sidsel is so fond of Halloween, I agreed to make a couple of lanterns with her. Quite fun, actually!

1 kommentar

  • Jeg vil sige lidt blandede følelser omkring Halloween. Altså er da altid til Halloween fest, men tror jeg vil kigge lidt hvis der kom nogle børn og raslede. Egentlig er Fastelavn jo også sjovere, der kan man os være klæde ud som nogle sjovere og søde ting:)Synes det var en god ide med "Go Halloween" på tv 2:)/Dittemodekolibrien.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brixton