Ny skjorte fra COS – Sidsel & Lasse
DIY-lapper

Ny skjorte fra COS

Photobucket
 S.N.S Herning halstørklæde, COS skjorte, Acne jeans og Dr. Martens brogues

Billedet blev vist lidt rystet, men det var altså det bedste, der var :) Jeg var i COS butikken at kigge for et par dage siden, og de har godt nok mange lækre sager. Av! Købte denne skjorte til 490 kroner og en tee. Jeg skal helt sikkert ha’ noget mere fra COS, når finanserne lige rækker til det. Jeg så de lækreste støvler! Skjorten er lidt grov i kvaliteten, og det kan jeg rigtig godt li’ – dejlig varm til de kolde vintermåneder vi er på vej ind i.

Sorry for the blurry picture! I visited the new COS store that recently opened here in Aarhus, and boy did they have some nice clothing. I got this shirt that cost 490 DKK and a tee. I’m going to get some more stuff from COS for sure, just have to get some more money first. The shirt is nice and warm, and it’ll be good for the cold weather we’re going to have the next couple of months.

10 kommentarer

 • Okay :) Det er jo også helt fair!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Her i starten SKAL vi ikke… Vi skal klæde os COSish, hvis du forstår.Men vi får lige en chance for at opbygge en COSgaderobe før det bliver et krav.Men det er er klart at foretrække.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det :) fedt job! Skal I egentlig gå i COS tøj når I er på arbejde? Not that I would mind :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har lige fået arbejde i COS, og jeg ELSKER virkelig alt tøjet.Godt vi er flere der kan dele glæden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  UH! Du har redet min aften Lasse. Tusinde tak :)¨/Mads

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er det! :) Haha, også mine! Jeg gik direkte hjem og satte ting til salg på trendsales da jeg havde besøgt COS. Der er så mange lækre sager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det kan du nok have ret i :-). Men det er stadig lækkert. Uh, mine fingre kribler for at svinge dankortet i Cos :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mads :) Altså hvis du mener de der store pærer vi har hængende, så købte vi dem i en lampeforretning på Vesterbro torv til 100 kroner pr. pære, 30-40 kr. pr. fatning og ca. 100 kroner pr. meter ledning :)Stina: Tak! :) Det er også dejlig varmt! Synes bare efterhånden jeg ser flere og flere fyre i Aarhus med det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det bare et fint outfit Lasse, kan så godt lide det tørklæde! :-). /Stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej lasse. denne kommentar handler overhovedet ikke om dit outfit;på et tidspunkt bloggede du eller sidsel om jeres fine lejlighed. i har de fineste 'dråbe' lamper – hvor har i købt dem, hvad kostede de og kan du huske hvad modellen hed?Mange hilsner,Mads Axelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY-lapper