Boligtilbehør - Sidsel & Lasse
Shepherd's pie

Boligtilbehør

Photobucket

Faldt lige over denne vase i Søstrene Grene i sidste uge. Den ligner næsten en Nestea-flaske på en prik, men er så bare lavet af glas i stedet. Ret finurligt synes jeg. Minder lidt om denne sag fra Seletti, jeg gav så bare kun 38 kr. for min :) (den findes forresten også i en “halv liters-version” til omkring 30 kr.)

Bought a new vase last week. It’s like a Nestea-bottle but made of glas..

9 kommentarer

 • Beklager du ikke gennemskuede ironien i kommentaren. Naturligvis skal der være forskel når man sammenligner prisen, ellers ville Holmegaard og Kosta Boda gå på røven på ingen tid. Men hvis jeg så fortæller dig at min vase ikke har uregelmæssigheder eller grønt skær, så vil jeg mene at de 38 kr. er givet godt ud. Men nok snak om glas. Vi stopper den her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Man kan sagtens se kvaliteten på glas. Glasset hos Søstrene grene har typisk et mere grønligt skær, hvor kvalitetsglas har et mere blåligt skær. Desuden er der små fejl i dårligt glas, så som luft-bobler og små uregelmæssigheder. Derudover vil der også være forskel i kvaliteten af arbejdet bag, hvor billigt glas typisk er mere ukorrent i formen, (med mindre det dyre glas er håndlavet, naturligvis). Så forskellen er æstetisk, og relaterer sig naturligvis ikke til glassets holdbarhed. Jeg troede ærligt talt at det var almen viden, men nu er du forhåbentlig blevet en smule "enlightened"…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke: Ved det ikke, men jeg har, som sagt, lige købt den :)NotAChristian: Nogen gange kan jeg bare godt blive lidt harm over negative kommentarer, som ikke er den mindste smule konstruktive. Og så omhandler det glas-snobberi.. give me a break, altså. Forsøgte at lyde ironisk, men lidt hårdt blev det måske :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NotAChristian

  Vende den anden kind til… blah blah.. NOPE! Sidsel går hårdt mod hårdt, sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bex

  Den er da sjov! Tror jeg at jeg vil kigge efter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kunne da snildt få en plads hjemme hos os. Ved du om den er helt ny? Så den nemlig ikke da jeg var i Søstrene her i Aalborg i lørdags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnCathrine: Do it :DAnonym: Smag og behag, ikk? Og så den kommentar: "det værste affaldsglas".. du kan simpelthen se på gennemsigtigt glas om det er kvali eller discount? Og hvad definerer så egentlig det ene og det andet? Kvali-glas går ikke i stykker når man taber det?!Oh please, do enlighten me…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jesus kristus! Sikken en rædsel! Det må jeg sgu sige! Og så vil jeg i øvrigt mene, at 210 kr. for den dyrere udgave er givet godt ud, for det er det værste affaldsglas Søstrene Grene bruger….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den fed!! :)Man man skulle give sig selv en kalender gave ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shepherd's pie