Året der gik – del 1 – Sidsel & Lasse
Slouchy ruskindstaske

Året der gik – del 1

 
Januar 
 
Februar
 Til Diesel blogger-aften i Århus.
 
Marts
 På weekendtur til Stockholm og til fest i Weekday.
 
April
 Til konfirmation og lettere beduggede efter fest i Weekday.
 
Maj
 Sidsels fødselsdags-outfit og min dengang nye H&M FAA jakke.
 
Juni 
Til Acne pre-fall event hos Støy Munkholm og på stranden med en lille sommervideo.
Som tiden dog flyver! Det er helt vildt. I får lige en del 1 og en del 2, ellers bliver det jo aaalt for langt :)

Just a little sum-up of the first half of this year. Time flies!

8 kommentarer

 • Anonymous

  Lasse – jeg vil ikke skrive hele mit navn herinde, men du kan finde mig på Gademode :) Jeg er fotograf der, og det er mig, der har taget det sidste billede, som du kommenterede på :) Og jo, jeg siger hej næste gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnjaPN: Haha, tak for det :)Astrid: Ja, du må endelig sige hej! Gik vist i mine egne tanker… :) Kan ikke finde dig på Facebook?LM: Det spørgsmål tror jeg ikke vi har fået før :) Mener du Jalousi på den måde at jeg f.eks. kunne blive jaloux hvis Sidsel fik opmærksomhed fra en anden fyr? Det synes jeg faktisk vi er meget gode til ikke at blive! :)Til nytår skal vi hjem til mine forældre og lave mad og spise med dem. Vi har ikke nogen planer for senere på aftenen, det tager vi vist lidt som det kommer. Jeg skal ha' smoking på og Sidsel skal vist ha' en COS kjole på :) Det er nok lidt for sent at lave et indlæg med nytårskjoler.. ;)C: Tusind tak skal du ha' :)tözt: den har jeg også fået mange kommentarer på, skal helt sikkert bruge dem meget til sommer igen.. :)tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker helt klart lasses smækbukseshorts, virkelig et killer item!og sidsel ser helt klart lækker ud i stiletter!keep it up!www.by-fat.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feeedt indlæg.. Elsker tilbage blik..!Jeres stil er konstant lækker :)/C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Det er utroligt så hurtig tiden går.Jeg har et spørgsmål og det kan godt ske, at I er blevet spurgt mange gange, men lider I nogensinde af jalousi, hvad angår det modsatte køn? :)Hvad er jeres planer nytårsaften?Har I forslag til nytårstøj?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lasse – jeg så dig i Netto i eftermiddags :)Jeg havde kort tid inden tænkt på, at jeg måske mødte jer dernede (da det var flaske-gulerods-automats-Netto'en (wauw langt ord)), og da du så pludselig stod der, så blev jeg lidt paf :)Jeg vidste ikke, om jeg skulle sige hej. Jeg overvejede det, og da jeg så havde bestemt, at det skulle jeg, ja da var du nået ned til kassen, og så syntes jeg, det ville være lidt akavet.. Men jeg siger hej næste gang :)Undskyld sidespringet og at det blev lidt langt… :)Og tak for en hyggelig blog og godt nytår til jer begge! :)Kh fra Astrid (fra det gamle drama-hold i 3.g på ÅSG :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhh jeg elsker videoen! den er så sød :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yndlingsbillerne er helt klart Lasse i cowboy shorts og brune sko – classic!!Sidsel ser hammer godt ud på det lettere beduggede billede i april – facial expressions is the new black!www.spoonyacedia.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slouchy ruskindstaske