The Footwear Group – Sidsel & Lasse
Året der gik - del 1

The Footwear Group

Jeg har ikke før hørt om The Footwear Group, men jeg synes disse fire par sko er super fede. Klassiske derby shoes og desert boots med gummisål – ja tak! Lige pt. kan man kun pre-order dem hvis man bor i Indonesien. Dog arbejder de på deres eget website med online shop. Skoene skulle komme til at koste omkring $100 – en ret god pris, hvis I spørger mig. Hvis jeg finder ud af mere, skriver jeg det selvfølgelig på bloggen til de interesserede. Læs mere her.

I’ve never heard of The Footwear Group before, but I like what I see. Classic derby shoes and desert boots with a rubber sole – yes please! Right now they’re only available for pre-order at $100 in Indonesia, but The Footwear Group is currently working on a website and online shop. I’ll keep you posted. Read more here.

via Slamxhype

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik - del 1