NYE – Sidsel & Lasse
Året der gik - del 2

NYE

Photobucket

Det er planen at jeg skal ha denne kjole på i morgen. Har faktisk ikke haft den på siden den blev købt i sommers, nok udskæringen der skræmmer mig lidt.. Men hvis ikke man kan ha sådan en kjole på nytårsaften, så ved jeg ikke hvornår man kan! Ville dog bare ønske at jeg kunne ha samme tan som på billedet.

This dress is what I am planning on wearing for NYE..

5 kommentarer

 • Tak for de opfordrende ord! Jeg valgte også at tage kjolen på, som I kunne se :)Anne Louise: Vi brugte photobucket til at få billederne større, dog er vi nu skiftet over til imageshack :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lige en anden ting til jer begge – kan se i bruger photobucket, hvad gør det? har nemlig selv problemer med billeder der bliver grynede når jeg kører dem igennem blogspot-billeduploaderen, og tænkte om det var sådan noget photobucket kunne afhjælpe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • syntes den klær dig fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fantastisk kjole! Den er virkelig flot i stoffet og den klæder dig – så synes bestemt du skal hoppe i denne sag. Kender godt det der med man er lidt bange for sådan en udskæring – har selv jimmy choo buksedragten fra H&M – som jeg elsker, men samtidig er jeg lidt bange for at hoppe i den pga. udskæringen – Man kan godt komme til at se lidt trist ud når man sidder i sådan en sag – eller noget kan se lidt trist ud:) hehe.. Nå nok om det – tak for en super god blog – glæder mig til at følge med i det nye år!RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER BEGGE! I er sgu seje – ikke mange kærestepar som blogger – nok omkring ingen:) MEN COOL!Smil og festlige hilsner fraDitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er helt vild flot! Jeg synes du skal tage den på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik - del 2