H&M feb-mar for the guys

status lørdag aften

Lige nu sidder Lasse og jeg og nørder lidt med hver vores computer, men om ikke så længe får jeg besøg af et par veninder. Vi skal til fødselsdag på Drudenfuss. Lasse skal til fest med sine studiekammerater. I morgen skal vi ha’ en rigtig hyggedag med tømmermænd, TV, god mad og selvfølgelig håndbold! God aften derude :)

Right now Lasse and I are wrapped up in our computers, but in a little while, three of my friends are coming over. We’re going to a birthday party downtown. Lasse is going to a party with some people from his study. Tomorrow it’s all hangovers, TV, good food and of course the handball finale – Denmark vs. France! Have a good evening out there!

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M feb-mar for the guys