status lørdag aften

Acne Theo biker jacket

 
I gættede rigtigt! Det var læderjakken fra Acne, jeg havde købt. Jeg er SÅ glad for den. Havde prøvet den på 5-6 gange (og vist også blogget om den et par gange) og til sidst måtte jeg jo ha’ den :)
I just bought this leather biker jacket from Acne. I tried it on a number of times (and blogged about it a couple of times as well) and then I just had to have it.
   

31 kommentarer

 • Ali M.

  Gammelt indslag på bloggen, I know, men “Theo” er virkelig cool, og så er den jo nærmest skræddersyet til dig. Det lykkedes mig at finde den, ubrugt, i rødt læder i stå 48, så den er jeg ret spændt på at modtage. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det er lidt gammelt ja :D Sejt! Den er pisse fed, den jakke. Jeg solgte min til det dobbelte af hvad jeg havde givet for den. Savner den faktisk lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Sælger du mon denne jakke?

  Daniel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Den er desværre solgt for lææænge siden :) Men kig på Trendsales, der tror jeg der er 1-2 stykker til salg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅRH, JEG MÅ HA DEN! må ha den så mye at jeg skrev det i caps… hvor kjøpte du den? hva kostet den? :-) liker bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det dummeste du kan gøre Martin! Hehe.. :) Den er for nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kom til at prøve den i lørdags. Det skulle jeg aldrig have gjort. Nu er jeg nød til at købe den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kasper. Tjo, det kan også godt være. Jeg plejer at sige at både 48 og 50 svarer til Medium, og at 46 er small. Men vi kan også godt sige det andet :) Jeg ved i hvert fald bare at det er en 48 jeg har og at jeg bruger str. M normalt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Veiss-Pedersen

  Hej Lasse.48 må være en small da 50 er medium, 52 large og 54 xl.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym: Hej! Mange tak :) Jeg er 186 og vejer omkring 70-72 kg. Jeg har en str. 48, hvilket svarer til en M. Selve modellen er rimelig kort i det både i kroppen og ærmerne, så det skal man lige være klar over. Sådan er biker jakker bare :) Man skal også huske at jakken giver sig, når man har gået med den, så man skal helst købe den, så den sidder godt til. Jeg kunne forestille mig at de har den i Acne i Illum eller Acnes butik i KBH, men jeg ve det selvfølgelig ikke med sikkerhed. Ellers kan den også stadig købes på Acnes egen hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey Lasse! super cool jakke! tænkte lidt på hvor høj du er for overvejer selv at invistere i jakken! men ved ikke hvordan den er i længden! Og den sidder jo lige i skabet på dig ?? ps. er fra kbh nogen steder herover man kan erhverve sig den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett: Tak! Jeg er også sikker på at det var den helt rigtige :) Sidsel har faktisk også lige købt en ny læderjakke på nettet, måske du kan få lidt inspiration fra den, når hun viser den på bloggen ;)Paw: Haha, tak! Jo da, du overfører bare lige pengene, så skal jeg nok :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck den er fed!Køber du ikke en til mig også? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvor er den lækker! Virkelig skønt design. Jagter selv den perfekte læderjakke, men har ikke heldet med mig endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Christoffer!P: Haha, det skal jeg nok. Jo, selvfølgelig overvejede jeg også den fra DAY. Har også prøvet den på et par gange. Jeg ville bare gerne ha' en jakke med den skrå biker-lukning og ikke kinakrave. Og så var jeg heller ikke så vild med brystlommerne på den fra DAY :) Men den er også super fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Rigtig rigtig fed jakke! Sig til når du bliver træt af den ;-)Må jeg spørge, om du ikke overvejede biker-jakken fra Day, når du nu arbejder der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft en lækker jakke! Acne kan virkelig noget! Godt køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! fuck den er kræs!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Igen, tak for jeres kommentarer :) Jakken kostede 3400 kroner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor ser du/den godt ud lasse!way to go :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  FED! hvormeget kostede denne fine sag? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er vildt fed den jakke, jeg har selv kigget på den så mange gange!:) btw. Lasse din stil er vildt fed :)Ville lige tagge jer i the versatile blogger award. Her er de enkle regler: 1: I skal linke til den person som gav dig awarden (mig),2: Fortælle 7 facts om jer selv,3: Tagge/give en award til 15 andre.Mvh Oliver Antonhttp://wardrobebyoliveranton.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for jeres søde kommentarer :) Fred: Jeg bruger normal 48 i blazere og jakker, hvis de skal sidde fitted, som denne jakke også skal. Den giver sig også lidt når man har gået med den noget tid, men man skal lige være forberedt på at den er lidt kort på ærmerne og i længden, som en bikerjakke jo er. Men hvis du normalt bruger XL, vil jeg skyde på at du skal ha' en 52 eller 54.Jakken kan godt lynes, og det ser egentlig fint ud hvis man ikke har noget alt for langt indenunder. Men den er klart fedest når den er åben ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fed jakke! Tænk sig hvor fed den bliver, når den har været i brug et stykke tid;o)Er glad for, jeg fandt jeres blog. I gør det godt begge to.Dennis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig, virkelig lækker til dig!! Godt køb!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Lækker jakke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  fed jakke ! har tænkt meget over det…. kan den lynes??? og hvordan ser det ud? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Lasse!Rigtig fed blog dig og Sidsel har!!Jeg tænkte på hvordan den er i størrelsen? Kunne du evt. sammenligne ift. hvad du bruger af størrelse i denim jakker eller skjorter?Jeg overvejer nemlig lidt, at erhverve mig en, da jeg har fundet den på tilbud!Ps. jeg bruger xl (43) i skjorter og det meste…Vh Fred

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  fuck den er intens !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super lækker. Godt køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

status lørdag aften