preparing for summer

Kender du en god blog?

Det er jo altid spændende at falde over en blog, som man havde glemt eller ikke vidste fandtes. Derfor vil Lasse og jeg gerne høre om I har nogle gode forslag. Det må selvfølgelig hellere end gerne være din egen blog, men også gerne bare én, som du måske synes vi bør have på vores linkliste, eller som du bare rigtig god kan li’ at læse. Skyd løs!

Mht. blog awards (det der med at give en blogger en ‘award’ og så skal man give den videre til 15 andre osv.), så er vi rigtig glade for at andre bloggere tager sig tid til at skrive til os, og at de kan li’ vores blog. Lige nu har vi desværre bare ikke tiden til at sende awards videre rundt (pga. studiestart osv.). Men samtidig vi vil jo gerne opdage nye blogs – som man ofte gør gennem de awards – så nu gør vi lige sådan her i stedet for. Håber I er ok med det :)

Forresten har vi også en lækker konkurrence under opsejling, så det kan I godt glæde Jer til ;)

We always like discovering new blogs, so if you want to suggest a blog that Lasse and I ought to read, please go ahead! I can be your own blog as well as a blog you simply enjoy reading. We’re always looking to add to our list of links to other blogs and to discover new, exciting blogs, so feel free to comment if you have something you think we should know about!

   

65 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

preparing for summer