Kom så Danmark!

preparing for summer

Skjorte fra Acne, shorts fra COS og CdG PLAY x Converse sko 
Dette sæt kunne jeg snildt finde på at hoppe i til sommer. Jeg glæder mig SÅ meget til at få lidt mere sol og varme. Det kan bare ikke gå hurtigt nok. Skjorte og shorts er faktisk nye, har bare ikke lige fået dem vist. Skjorten er en gammel sag fra Acne, som jeg købte af en bekendt for en slik. Jeg har længe haft en idé om at jeg ville ha’ et par sorte shorts i fløjl til sommer, og havde faktisk også fundet er par fra Our Legacy på Trendsales. Men så ville han ha’ lidt for mange penge for dem. I stedet købte jeg et par fjøjlsbukser på udsalg i COS og klippede lidt i dem. Hvad synes I om dem? :)
I really look forward to some warm weather and sunshine here in Denmark. This could be a summer outfit I’d wear. I bought the shirt from a friend, it’s from a few collections back. I wanted a pair of cord shorts for summer, and when I saw a pair of cord trousers on sale in COS, I just bought them and made them into shorts. How do you like them?
   

9 kommentarer

 • super fed idé med de shorts – tror vi kommer til at se mange textiler til sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym: Tak! Jeg glæder mig også til at kunne hoppe i shorts igen :) Skoene er købt på Trendsales, men man kan også få dem på bla. Endclothing.Anonym: Tak for tippet! Det må vi prøve at lave :) Der skal godt nok mange ting i :)Anonym: De er rimelig normale i størrelsen, måske en anelse små, men ikke noget betydeligt overhovedet.Anonym: Tak :D Jo, det vil jeg da gerne. Tror måske lige jeg venter lidt, da jeg jo kun lige knap er startet på 2. semester. Skal lige lidt mere ind i det, så jeg har mere at fortælle ;)P: Hehe.. jeg synes det er fedt i hvert fald! COS har haft en ganske udemærket udsalg ja. Ved ikke hvor meget guf der er tilbage nu.. måske hvis du er en str. S ;)Chan: Thanks a lot :)Jacob: Det kunne du jo gøre, hvis du er træt af den lange version ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  Jeg har selv de bukser fra COS, det kunne være man skulle gøre det der^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I totally love the shorts!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Fede shorts! Jeg har slet ikke selv tænkt på fløjlsshorts, men det bliver jeg da også nødt til at have nu! Har de haft et godt udsalg nede i Cos?? Måske jeg skulle tage et smut forbi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Elsker de sko!- Btw, kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg om dit studie? Ligesom Sidsel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvordan er play-converse i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ey Sidsel og Lasse, har en opskrift jeg er sikker på at i bare MÅ prøve! Mulligatawny-suppe ??? http://www.aok.dk/restauranter-cafeer/artikel/opskrift-paa-indisk-mulligatawny-suppe-mod-vinterforkoelelseskriv hvis i laver den!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super fint outfit! Åh hvor man savner at hoppe i et par shorts :-) Hvor har du købt skoene henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom så Danmark!