torsdag aften

Pede&Stoffer og Lynfabrikken

 
Det var min fredag aften i korte træk! Fik snakket med nogle rige søde mennesker og drukket et par øller! Det kunne ikke være bedre. I skal helt sikkert ta’ ned og besøge den nye Pede&Stoffer butik, drenge. Der er masser af guf! 
This was my firday night! Pede&Stoffer hosted a party because they just launched their new store for men. If you have the chance, go visit!
   

12 kommentarer

 • Thomas

  lagde* ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Lasse, ligger butikken der hvor den lå før i tiden? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skulle selvfølgelig ikke forstås sådan, at jeg ikke vil sælge, men det kan godt være du synes prisen er høj, og det er måske fordi jeg ikke vildt gerne vil af med den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym: Hmm.. altså det er jo ikke fordi jeg står og helt vildt gerne vil af med den! Jeg tænker omkring de 500 kroner! Kan du ikke lige skrive en mail til sidseloglasse@gmail.com, så kan vi lige skrive der :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lasse, hvor ligger du prismæssigt i forhold til Power Coat'en???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du i hvert fald ret i :-) Okay, tror ikke man kan få den Canon model mere! Har tænkt på at anskaffe mig et, så det er rart nok at høre hvad folk har :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christoffer: Der er i hvert fald masser af butikker at kigge i ;) Vi har et Canon EOS 450D, men disse billeder er dog taget med et gammelt digitalkamera, da Sidsel har vores spejlrefleks med i Afrika.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne godt være man snart skulle ligge vejen forbi Århus :-) Iøvrigt hvilket spejlreflekskamera har i Lasse? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia: Haha, ja! I ser så søde ud :) Selv tak! Det var sørme hyggeligt! God fest i aften ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dejligt close up!(?) og tak for i går mr. tuborg classic ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Den er desværre solgt! Undskyld hvis jeg ikke lige fik skrevet det på annoncen. Den jeg solgte var faktisk ikke min, men en vens. Jeg har stadig en selv, som jeg godt kunne overveje at sælge, hvis du er meget interesseret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lasse, jeg har budt på din Power Coat på Style.dk, men jeg kan ikke finde annoncen længere?? er den solgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

torsdag aften