Konkurrence: Royal Republiq School bag – Sidsel & Lasse
Wood Wood Århus

Konkurrence: Royal Republiq School bag

Vi har været så heldige at få lov at udlodde denne seje unisex taske i læder fra Royal Republiq med en værdi på 1200 kroner. For at deltage i konkurrencen skal du blot sende en mail med dit navn og din adresse til sidseloglasse2@gmail.com (bemærk at det ikke er vores ‘normale’ mail, men en speciel mail oprettet til formålet). Konkurrencen slutter søndag d. 6 marts, hvorefter vi vil finde en vinder og kontakte vedkommende på mail! Tasken måler forresten 38 x 29 x 15 cm!

Tjek i øvrigt Royal Republiq på Facebook for at se flere billeder af deres lækre tasker, sko og accessories i læder.

This giveaway is only for danish residents – sorry!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood Wood Århus