lørdag aften – Sidsel & Lasse
Konkurrence: Bibi Chemnitz SS11

lørdag aften

I går var Lasse og jeg ude at spise på Rar Bar i Jægergårdsgade. Vi fik tre retter for 168 kroner, hvilket vi syntes var en meget fin pris :) De har altid forskellige kokke i køkkenet på Rar Bar og aldrig den samme menu til “supperclub”. I går var det deres køkkenchef, Mike, der var ved roret. Til forret var der stenbidderrogn og jomfruhummer med rødløg, tomat, perleløgspuré og godt brød. Til hovedret fik vi svinemørbrad indbagt i estragonfars med forårsgrønt og kartofler til. Til dessert var der en rugbrødslagkage, der bestod af karameliseret rugbrødsknas, chokoladeganache, vanillecreme, blåbær og mynte. Lækkert var det! Bagefter benyttede vi os af tilbuddet om tre cocktails for 150 kroner, hvor vi fik en mojito, en moscow mule og en “hvo du henn” (en af Rar Bars specielle cocktails). Bagefter tog vi på Café Jorden, hvor vi drak en øl og spillede backgammon. Alt i alt en virkelig god og hyggelig aften!

Lasse and I went dining last night. All very delicious. Then we drank a couple of beers and played backgammon.

4 kommentarer

 • Anonymous

  F*ck hvor ser den dessert bare god ud! Det lyder som om I havde en rigtig hyggelig kæresteaften! :) God aften, Lærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym: Ja var virkelig også positivt overrasket!Det er det nemlig, men det er populært, så husk at bestille bord ;)Pedantisk anonym: "all" refererer til maden, det skulle lige gå lidt stærkt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  lørdag aften smagte godt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mhmm, det lyder virkelig lækkert! Og til en virkelig billig pris. Hmm, er der "supperclub" hver lørdag, eller hvordan? Det lyder da i hvert fald som et godt tilbud, man burde benytte sig af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Bibi Chemnitz SS11