Om at ha god karma – Sidsel & Lasse
Asos White

Om at ha god karma

De sidste dage har jeg simpelthen været så fjoget og glad. Har det som om at jeg har vundet i Lotto, og det har jeg da næsten også, for ind ad døren i tirsdags dumpede der nemlig et helt specielt brev. Et brev der næsten har gjort en ende på mine finansielle skrupler i forbindelse med min tur til Sydney. Det er nemlig sådan at der findes en række fonde der støtter unge på udvekslingsophold, og jeg har naturligvis benyttet mig af den mulighed og søgt om støtte, men det er der jo også mange andre der har. Og der er mange andre der har lige så meget brug for penge som jeg har, men i tirsdags fik jeg altså at vide at jeg var en af de heldige der blev bevilget en del af kagen. Det er helt ubeskriveligt fedt, da det både betyder at jeg nu kan hellige mig studierne og studielivet dernede uden at skulle ha et job, samt at jeg nu rent faktisk tør håbe på fede (og dyre!) rejseoplevelser efter mit semester er slut. Samtidig er jeg typen der hader at have gæld, og det slipper jeg nu forhåbentlig for! Så det var såmænd forklaringen på det enormt kiksede billede i dagens indlæg! God karma herfra :)

Received an exciting letter the other day putting an end to my financial worries connected with my trip to Sydney. Feels like I’ve won the lottery, can hardly believe I deserve it with so many needy students besides me. I guess I’ve got good karma around these days. Oh, this is the reason for the corny picture of today’s post btw!

18 kommentarer

 • kikset? Jeg synes det er det bedste billede, som har ramt denne blog ever. Bliver så glad af at se på det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey guys,

  Hvor ser det godt ud med nyt layout og overgangen til Bloggers Delight. Vi følger jer stærkt i hælene inden længe.

  Jeg vil bare lige sige, at man af én eller anden grund, ikke kan sætte jeres blog på en SBS blogroll længere, altså sådan, at den opdaterer automatisk. Jeg ved ikke, om det har noget med den nye platform at gøre, men nu ville jeg ihvertfald lige gøre opmærksom på det.

  Og tillykke med legatet i øvrigt!

  //Line Love

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde Line! Lyder spændende.. så får vi nok lejlighed til at mødes for real på et tidspunkt!

   Nå for søren, må hellere lige få sendt det videre til teknikdrengene. Ved du om det også er tilfældet med de andre Bloggers Delight-blogge?

   Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Vi har jo mødt dem for real til Trailerpark! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke Sidsel. Kender præcis din følelse! Det er SÅ fedt at støtte :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gætter på at du også havde held med at få støtte så? Det er super fedt ja!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg havde rigtig meget held sammenlignet med, hvad der er, at søge når man læser Digitalt Design, men jeg søgte også omkring 45 fonde, fordi der er så få til humanistiske uddannelser. Men man får jo ikke noget, hvis man ikke bruger tid på det. Du skal sikkert nok få flere også, det er jeg sikker på :) Husk at holde styr på det med skatten osv (de fleste rejselegater er heldigvis skattefri. Men jeg fik et, der ikke var, så det er godt lige at holde øje med). Glæder mig rigtig meget til at følge din tur, jeg regner nemlig selv med at tage til Melbourne på min kandidat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin Christoffersen

  Kæmpe plus! Må dog lige spørge, hvor er din hat fra? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena Leah

  Hvor dejligt (: Tillykke med det Sidsel!!

  Jeg synes det er et fedt billede (: Hvor har du hatten fra og til hvilken pris?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak!!

   Jamen tak :D Den fandt jeg i vintagebutikken Dengang her i 8 kilo.. den kostede 100 kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Må man spørge hvor meget du fik? Jeg er selv igang med at søge legater til et udveklingssemester:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil ikke ud med præcis hvor meget, men for en på SU er det riigtig mange penge :) Men kan fortælle at det er Otto Bruuns Fond jeg har fået det igennem, så måske du skulle prøve at søge det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Tillykke, tillykke, tillykke!! Hvor er det sejt! Også lige AU – det herligste land!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke :)
  Det er da rigtig fedt at du har fået det på plads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • m

  jeg synes du ser godt ud som altid Sidsel! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos White