tre nye par shorts – Sidsel & Lasse
very, very nice apartment

tre nye par shorts

Forreste: Mørkeblå fra H&M, midterste: armygrønne fra DAY Birger et Mikkelsen, bagerst: grønne fra H&M.

Så er jeg vist rimelig godt udrustet på shorts-fronten her til sommer! Med disse tre par er jeg nok oppe på omkring 10-12 par shorts, hvilket burde være mere end rigeligt! Hvis vejret så bare lige bliver godt, så er jeg glad.

Husk i øvrigt at stemme på mit billede HER, så jeg kan vinde en billet til Roskilde Festival 2011 som H&M’s Trend Scout (Bare ‘like’ H&M, og find mit billede ved at klikke på ‘best’ når du har klikket på ‘upload/vote’). Tak!

Just added three new pairs of shorts to my growing collection. The pairs in the back and in the front are from H&M and the last is from DAY Birger et Mikkelsen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

very, very nice apartment