Test: Braun epilator – Sidsel & Lasse
tre nye par shorts

Test: Braun epilator

Modtog denne epilator for en lille måned siden og har nu fået den testet lidt. Der er det nye ved den i forhold til andre epilatorer at der følger et ekstra hoved med som har et barberblad på (maskinen er en colab mellem Braun og Gillette). Jeg har en ret lav smertetærskel og fobi for blod (slutningen på 127 hours forårsagede en mindre besvimelse i flyet hjem fra Johannesburg. Tak gud for stewardesse-kalde-knapper og isvand..), så var mildest talt lidt skeptisk ved at skulle håndtere denne maskine, men må indrømme at det ikke var nær så slemt som jeg troede. Dette skyldes måske også at den er vandtæt så man kan ha varmt vand løbende på benet mens man bruger den. Jeg synes det gør lidt nas, men resultatet er så holdbart i forhold til almindelige skrabere at jeg gerne lider de par gange om måneden det skal gøres.

Hvad er jeres forhold til hårfjerning? Personligt har jeg indtil nu troet at epilatorer var et smertefuldt rædselslevn fra 80erne…

Got this epilator as a present from Braun. I’ve always feared those machines but it really isn’t so bad!

24 kommentarer

 • sofie

  Davs! Faldt lige over den her blog, da jeg ledte efter anmeldelser af epilatorer :-)

  Personligt bruger jeg selv epilator under armene, fordi det er dér den virker bedst for mig og gør mindst ondt (mærkeligt nok..)
  Og på benene barbere jeg mig med den lækre og aaalt for dyre Venus Embrace fra Gillette da den giver De Glatteste Ben..

  Nå men nu vil jeg begynde at læse lidt i jeres blog :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  På Elgigantens hjemmeside står den nu til 1499 kr.
  æv æv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er ikke så pjevset, jeg kan næsten ikke længere mærke når jeg bruger den på benene. Men hvad er meningen med at der også er en skraber på? De hår, der bliver barberet, stikker jo sygt meget når de vokser ud? Defeats the purpose ;)

  Har aldrig barberet mig på kroppen (eller ansigtet, haha). Har altid brugt voks eller epilator. Man må ikke få sol på huden 36 timer efter, det siger lidt sig selv, og lad være med at smøre parfumeret bodylotion på (øger risikoen for allergi, burde også sige sig selv). Nogle gang kan man godt blive lidt rød, men jeg synes alkoholfri skin tonic eller aloe vera tager det værste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja det har jeg også tænkt på! Og har faktisk kun brugt den uden skraberhovedet (der følger også et almindeligt hoved med) so far.. Er måske også lidt bange for at skære mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Skin tonic – som det man tager i hovedet? :-)
   Hvor lang tid går der før man kan mærke nogle hår vokse ud igen? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg bruger også epilator – og bruger den faktisk også til at fjerne hår under armene med. Det gjorde MEGA ondt første gang – jeg var nødt til at gøre det over flere dage på grund af smerten og fordi der var så mange. Men efter jeg fjernede dem første gang (for et par år siden) kommer der nu kun meget lidt ad gangen (og det er kun bløde hår:). Så nu fjerner jeg kun hår under armene med epilatoren 1 gang om ugen, og fordi der næsten ikke er nogen tager det ikke særligt lang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Jeg bruger skraber, men jeg føler det meget besværligt, fordi mine hår er ret tykke, og vokser hurtigt (pisse træls) så jeg overvejer stærkt “sugaring”. – En hårfjerningsmetode som er helt hudvenlig og naturlig. Mindre smertefuld, men Desværre dyrt, og foretages kun af professionelle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en god løsning her til sommer, hvis man ikke lige får skrabet benene af hveranden dag.. Min svigermutti har lige købt sådan en, så den skal jeg da vist lige have prøvet. Man må lidt for skønheden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • m_s

  Jeg er rimlig skeptisk, eftersom jeg kun har prøvet min mors epilator, som rent faktisk er er torturinstrument fra 80erne. Måske man skulle prøve en, som er produceret efter årtusindeskriftet ;) Den lyder rigtig god – endda hvis man er lidt sart.

  Jeg vil lige dele en (lidt ulækker, sorry) hårfjerne-historie, som måske bliver relevant for nogle. Da jeg var på roskildefestival sidst, voksede jeg mine ben dagen inden, for at undgå alt for megen stikken den uge. Det resulterede i, at jeg fik en allergisk reaktion efter kun en dag på festivalen. I to uger var de “nubrede” og kløede ekstremt, og lægens forklaring var, at de åbne hårsækkene måske ikke kunne tåle alt det støv og skidt (han sagde at man generelt skulle være meget hygiejnisk, uanset hvordan man fjernede hår på festivalen og badesøen var især et no-go lige bagefter). Ad ad. Tip/advarsel er hermed givet videre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det er simpelthen bare så smart. Husk skintonic bagefter, så man undgår indgroede hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  er det sådan at man kan bruge den mens man er i bad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brugt epilator i en del år efterhånden. Min mor har altid brugt sådan en, så hun har ‘givet det videre’ til mig, og det er jo bare meeeega smart, at resultatet er så holdbart :D Desuden bliver hårsækkene jo langsomt ødelagt, hvilket betyder, at der ikke kommer hår ud igen – win ;)

  Men skraberen er dog også fast inventar på badeværelset..

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • irene

  er det sådan at den trækker hårene ud? eller ‘klipper’ den dem bare.
  I elgiganten står den til 899kr. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trækker dem ud, derfor det gør lidt ondt, men så er resultatet også en del mere holdbart :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  Jeg mener, at jeg så den til 1700 i et blad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • indtil sidste sommer holdt jeg mig kun til skrabere, men efter jeg prøvede en omgang voksning fandt jeg ud af hvor lækkert det var at hårene er meget færre og tyndere når de vokser ud igen, så min veninde anbefalede mig en epilator. Nu ører jeg halvt/halvt på epilator og skraber. men epilator er super smart synes jeg, og så gør det heller ikke så ondt når man har værret sig til det – men min smertetærksel er også høj tror jeg ;)

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.bogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha okay! Kommer nok også stadig til at bruge skraber, især når epilatoren nok ikke kommer til at bevæge sig højere op end benene :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Ved du hvad den koster, Sidsel? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder jo fantastisk (altså med maskinen og ikke din mindre besvimelse ;))! Ved du, hvad den koster i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tre nye par shorts