vores mandag - Sidsel & Lasse
musik til eksamensskrivning

vores mandag

Eksamenslæsning i haven

Lasse læser i Soundvenue

Vores madplan/indkøbsseddel

Ugens indkøb

Lasse skriver eksamensopgave om Bowling for Columbine

Jeg laver lækker paella med kylling og rejer

Pandekager til dessert

.. og en lille aftensmoothie!

Husk forresten at kigge forbi Ei’kon i Aarhus i morgen, hvor der vil være lagersalg med gode procenter, kollektionsprøver og Bibi Chemnitz lagersalg. FB-event her.

Update: Sund paella-opskrift

Ingredienser:

Et kylllingebryst skåret i tern, et løg, et fed hvidløg, en peberfrugt, tre tomater, et glas hvidvin, et par tråde safran, en tsk. paprika, lidt salt, en halv liter hønsefond, 2,5 dl. brune ris eller paella-ris, en håndfuld ærter, en håndfuld rejer.

Kylling svitses sammen med løg, hvidløg, peberfrugt og tomater ca. fem minutter i lidt olivenolie. Derefter tilsættes vin og alkoholen får lov til at dampe af, hvorefter ris, krydderier og fond tilsættes (bemærk at vi bruger brune ris, så retten har større næringsværdi, men hvide paella-ris er ellers at foretrække!). Lad retten simre ca. et kvarter under låg, eller indtil risene er næsten færdige. Så tilsættes ærter og rejer og retten koger yderligere 5 minutter. Serveres med citron/lime til. Bon appetit!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

musik til eksamensskrivning