søndag – Sidsel & Lasse
husk!

søndag

Søndag var Sidsel og jeg en tur på stranden ved Tangkrogen for at kigge lidt på Sculptures by the sea. Det var dejligt vejr og der var mange mennesker. Skulpturerne var meget sjove, blandt andet var der en kæmpe strandstol og et hus, hvor det regnede indeni hele tiden. Crazy!

Som jeg skrev i indlægget her, havde jeg planer om at købe et par jeans og klippe dem lidt korte. Det er dem i ser på billedet. Modellen hedder Friday og er fra Weekday. Jeg var så heldig at få dem til halv pris i udsalget. Så klippede jeg ellers bare det nederste af og syede dem lidt ind ved foden. Synes resultatet er blevet helt fint!

My outfit from last Sunday. My jeans are from Weekday. I just cut off some of the bottom of the leg and sewed them a bit more narrow around the ankle. I had the idea after seeing this picture.

Skriv en kommentar

 • […] ind i lårene. Succes! Kan godt li’ den afklippede kant på dem, som jeg også har lavet på andre jeans i min lille samling. Skjorten købte jeg i Topman i London, hvor man faktisk kan få 20% rabat med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  hvilken friday model er disse friday bukser?
  du ved – der finde jo flere forskellige :DDD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Kan man ikke bestille tøj over weekday’s hjemmeside? eller er jeg bare helt blind:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil

  Hvor er dine comme des garcon all stars fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • m

  fræk fyr fra kolding ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt flotte billeder! Og sikke et fedt outfit :)
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • m

  Hej, Lasse.
  Jeg er en nysgerrig, “ungmand” (hihi).
  Jeg så at du har en strap-on dildo i din rigtig gode musikvideo. Hvor har du fået fat i den? ;)

  M-kram

  PS. Rigtig lækkert outfit og dejligt sommervejr :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det var sgu en af mine venner fra Kolding, der havde den liggende .. spørg ikke hvorfor! Måske er det sådan noget, man bare skal ha’ liggende når man bor i Kolding? ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fede billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, super lækkert outfit. Og er stor fan af de afklippede bukser, men de kunne næsten godt være lidt smallerede forneden og måske klippet lidt længere oppe så effekten fremstår mere tydeligt?! Men det er vel en smagssag ;) Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak :) Jeg kunne ikke rigtig sy dem meget smallere ved anklen, hvis jeg også skulle kunne få foden igennem uden at ødelægge kanten, men jo du har ret! Og jo, måske de også skulle være lidt kortere.. kan være jeg klipper mere i dem senere ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

husk!