Borough Market

Tangkrogen

I går var jeg ude ved Tangkrogen med mine forældre. Vejret var bare fantastisk, så vi besluttede os for at picnic’e. Så fik jeg også lige set sculptures by the sea endnu en gang. Synes altså sculpturen på det nederste billede er lidt uhyggelig! Det skulle vist forestille en slags menneskepupper, men minder mig nu mere om body bags de bruger på retsmedicinsk!

Yesterday I visited Tangkrogen with my parents. The weather was perfect so we decided to have a picnic. We also saw sculptures by the sea for the second time. I find the sculpture in the bottom picture rather disturbing!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Borough Market