living

whoops

Fandt forleden ud af at pakker der ikke overstiger en værdi af 1000$ slipper toldfrit igennem hernede, så det åbnede pludselig op for onlineshopping fra amerikanske webshops. Så selvom jeg ikke burde, røg der altså lidt i kurven hos revolveclothing, der tilbyder gratis international fragt. Har ligeledes øje på et par ting fra shopbop, der yder samme service, men må hellere holde lidt igen! Kan I mon gætte hvad jeg har købt? Kan fortælle så meget at jeg har udnyttet at der er nogle lækre mærker, der er billigere over there, og så røg der en ting med som man bare ikke kan undvære hernede, australierne betragter det sågar som en del af formal wear, selvom jeg vil klassificere dem som meget casual!

I have done a little shopping from US webshop revolveclothing – just found out that parcels worth under 1000$ slide right through customs without taxation etc. I really ought to keep my shopping to a minimum though!

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

living