bloginspiration – Sidsel & Lasse
whoops

bloginspiration

– tysk gut blogger om mode og andet godt. LINK

– Johanne på 19 blogger om løst og fast. LINK

– Anne Louise blogger primært om mode og stil. LINK

– Cathrine og Katrine på 21 0g 20 blogger om mode og deres liv. LINK

– Emma på 17 blogger om mode og skønhed. LINK

– Nicoline på 21 blogger om mode og (livs)stil. LINK

– Emma og Nanna på 18 og 20 blogger om deres liv og stil i hhv. Stockholm og Aalborg. LINK

 

 

Nogen af jer kan måske huske at vi for noget tid siden bad jer om at anbefale gode blogs, som I enten selv stod bag eller som I bare godt kunne li’ at læse. Det blev til en hel del anbefalinger (som I kan se her). Jeg har taget lidt af de gamle anbefalinger og blandet med lidt nye blogs, jeg selv har opdaget.

Ud over det kunne det være fedt, hvis I gad anbefale nogle flere blogs igen lige som sidst! Synes det er spændende at opdage nye blogs, for der er jo rigtig mange derude :) Det må lige så gerne være jeres egen blog, som en I følger med i.

Til sidst vil jeg høre, hvad I bedømmer en blog på når I ser den første gang? Noget af det, jeg selv kigger på er om headeren er flot og om layoutet generelt falder i min smag (jeg går ind for minimalisme!). Ellers giver det mig også et godt indtryk, hvis jeg ikke skal klikke mig 2-3 sider tilbage i indlæg for at finde et billede af den/dem, der står bag bloggen. For mig er det i hvert fald vigtigt at få et ansigt på – især hvis det er en modeblog eller personlig blog. Sidst og ikke mindst synes jeg også det er dejligt når en blog har store, skarpe billeder. Det er klart et plus!

Jeg vil da også lige pointere at jeg har set mange blogs, der er rigtig gode, selvom de f.eks. hverken har minimalistisk layout eller vildt mange billeder af den, der blogger. Det er bare oftest blogs, der opfylder de punkter, jeg ender med at synes om :)

 

59 kommentarer

 • Mine kritierier er at bloggen er hvid og enkel – jeg har det faktisk på samme måde som dig. Du kan måske kigge forbi mig?

  http://www.tusindkamel.blogspot.com

  Knus fra Line-Malou!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I må gerne tjekke min blog ud:

  http://www.whatliesahead.dk :)

  /Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle er altid velkomne på Blog-land.dk – der er masser af blog-inspiration at hente :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Har ikke så mange nye blogs at komme med. følger med dem de fleste kender. Men har nogle andre hjemme sider til Inspiration.

  http://www.johnnysbird.com
  http://www.booooooom.com
  http://www.weheartit.com
  http://www.haw-lin.com

  Og så har jeg da også min egen blog.

  fotografiapparatet.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Dejlige inspirationssider! Tak :) Og fin blog du selv har.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Mange mange tak for alle jeres anbefalinger! Sidder og kigger blogs på livet løs ;)

  Keep ’em coming!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh der er jo så mange gode derude og det afhænger jo bare utrolig meget af hvem man er, hvilke blogs man kan lide!

  Selvfølgelig læser jeg de større danske(Stort set alle Jer fra BD Jer selvfølgelig inklusiv, Looklabpigerne, Fashionmanifest.dk, http://fashionfairytales.blogspot.com o.s.v. o.s.v..)

  Derudover er det nok måske ikke så meget deciderede modeblogs jeg er vild med, men derimod lidt andre blogs. Bl.a.fotografiblogs. Her kan nævnes:

  -http://emmamartiny.blogspot.com/: en blog, hvor ekstremt søde og jordnære Emma viser sine ofte nærmest magiske makeupkundskaber taget hendes 17-årige i betraggtning og kaber fantastiske look såsom påfuglen, Black Swan m.m., men også laver nogle utrolig finde video guides til let at lave smokey eyes, en smuk regnbueeyeliner m.m. Hun formår at formidle teknikker, så det bliver utrolig simpelt og enkelt at gå til og samtidig er hun bare så sød, at man ikke kan lade være med at holde af hende.

  -http://hverdagsnadia.blogspot.com/: Nadia er fantastisk til at lave de sødeste sjoveste, mest humoristiske tegninger om sig selv af billedet som en grahund og din hverdag med kæreste og rigtig gravhund. Jeg tager mig selv i at side at grine højt eller mindst med et smil på læben over hvor godt hun rammer velkendte hverdagssituationer og følelser man kender så godt. I hvert SÅ meget et kig hver, selvom det lyder lidt weird måske

  -http://jjjjound.com/:Jeg er vild med stemningen på denne blog, der indeholder skønne, skønne billeder. Faktisk er det en blog udelukkende bestående af billeder uden ét eneste ord, men det er bare super fedt og lægger dermed fokus på netop billederne!

  -http://sssssupernova.blogspot.com/:
  Disse to piger forener helt fantastisk fotografering og en utrolig evne til at fange stemninger og følelser med elimenent smukt sprog, der igen tager der på rejse gennem følelser og stemninger man kender til. Egentlig handler bloggen grundlæggende om deres hverdag, men med deres evner formår de at gøre det nærmest helt magisk!

  -http://colormekatie.blogspot.com/:
  Jeg kender simpelthen ingen som Katie og hendes blog, der inspirerer mig så utrolig meget! Bloggen er en helt verden af sprælske faver, barnlige idéer, kreative foretagende, bobler, lys, lykke og latter! Katie er fotograf og fanger humoren i hverdagen med sit kamera samtidig med at hun tydeligvis lever hver eneste dag og spreder bare alt denne leg og glæde ved livet med alle læsere!

  -http://kalejdoskopiske.blogspot.com/:
  Kalejdoskopiske er en blog, der har samlet syv fotografglade(og -kyndige) piger, der hver har deres dag i ugen, hvor de poster et billede de selv har taget og evt. redigeret. Dette billede hører indeunder et tema, der er bestemt for hele ugen. Det giver altså hver uge syv vidt forskellige fortolkgninger af ét ord vist i billedform. Et virkelig smuk og spændende eksperiment, der ikke kan anbefales nok at klikke ind på!

  Åh og jeg kunne jo blive ved og ved og ved, men dette var i hvert fald lige et par stykker :)

  Hov og så er der da også lige min egen, som I da også er super velkomne til at klikke ind på, hvis I får tid til det http://fashionphileme.blogspot.com/ :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hold da op! Sikke en lang kommentar :) Mange tak for det. Et par af dem kendte jeg allerede og emmamartiny har jeg jo også linket til i dette indlæg. Men ellers rigtig fint :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at du stiller nogle rigtig gode kriterier for en god blog.
  Jeg vægter spændende indhold (mine interesser er mode, skønhed, musik, oplevelser etc.) med et skvæt personlighed:)

  Tjek endelig min blog ud: mullethecity.blogspot.com – Den er kun 1 måned gammel ca, så jeg skal lige ind i hele blog-miljøet, men jeg synes selv, at jeg er på rette vej ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I kan hvem der nu har lyst, kigge lidt på min blog, hvor jeg – som dreng – blogger om mode:) Den er rimeligt ny da den er blevet genåbnet efter jeg mistede lysten til at blogge, håber der er nogen der vil finde den interessant!
  http://tobias-in-fashionland.blogspot.com/

  Tak på forhånd!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kig gerne forbi min blog http://www.glimmerglam.dk/ og se hvad du/i synes.

  Ellers er jeg rimelig enig i hvad du skrive, jeg arbejder også selv på at få en header op med mig på i stedet for bare tekst :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kig forbi min blog, lovinghighstreet.dk. Blogger mest om mode, eller hvad der lige falder mig ind. Flytter til Århus om et par måneder, så der bliver helt sikkert en masse spændende at blogge om! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med lidt nye links!

  her er nogle af mine favoritter
  http://style-files.com/
  http://aprilandmaystudio.blogspot.com/
  http://www.taza-and-husband.blogspot.com/

  Jeg selv har en blog med min kæreste, hvor vi blogger lidt om at være unge forældre som går op i mode. se mere på: http://www.denormale.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille P

  Jeg har som dig, “brug” for et overskueligt og minimalistisk layout, og kæmpe billeder

  syntes selv min blog indeholder overstående: http://fashionatmosphere.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg vil da gribe chancen, og sige i kan kigge forbi min blog.

  jeg har mange outfits løbende, og viser mange af mine skitser og designs…. og lige for tiden viser jeg mit liv i London og på Central st. martins school of fashion! :)

  – Nanna
  http://fashionavecnanna.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag gerne et smut forbi http://www.emmaemilie-emmaemilie.blogspot.com

  /Emma :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede bloganmeldelser! (:
  .. men måske i kunne brede jeres anemeldelser lidt mere ud så det ikke kun bliver om det nyeste nyeste mode, men også om andre ting! (:

  Knus Line
  .. I må gerne skrive en anmeldelse eller fif og tips til mig: http://www.colourfullymoment.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Jo tak :) Tror bare det er det, der interesserer os mest. Men selvfølgelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fine blogs du har anbefalet :)
  Min egen blog er: http://www.jeannejohanne.com

  Kh Jeanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for linket Lasse. Det var sødt af dig!
  _Emnapart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid dejlig inspirerende med sådan en liste med nye blogs :)

  Hilsen pernilles.blog.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  I skal være meget velkommen til at tjekke min blog ud :) http://fashionandmie.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Der er tusindevis af blogge out there, jeg følger meget med i http://www.glitteramalie.dk og så min egen http://www.skankychicks.blogspot.dk :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  http://www.bymathilde.blogspot.com/
  Hun har en virkelig fed stil, og er faktisk den eneste blogger som jeg synes bare rammer rigtigt gang efter gang. Jeg vil have alt det hun tager på! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak for linket Lasse, det sætter jeg stor pris på :)
  Ha’ en dejlig fredag!

  Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror at i kender til de fleste af mine favorit blogs, som feks. Love Aesthetics, Trines Wardrobe ovs. ovs.. Men i er meget velkommen til at kigge forbi min blog: http://www.mylittleworldoffashion.com Jeg er en fjorten årig pige fra Aarhus, som primært blogger om mode og livet!

  Hilsen Thea.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.S. Personligt ser jeg efter autencitet (både i stil og personligt) og gode fotos, når jeg læser blogs. Godt skriftsprog er absolut også et plus ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi ville være dejligt glade, hvis I har lyst til at klikke forbi os på http://www.fashionistasistas.wordpress.com
  Vi er to søstre, som fotograferer og skribler. Det der adskiller os fra de fleste andre blogs er nok, at vi (især jeg :) er i en anden aldersklasse end de fleste bloggere ;)

  Kærlig hilsen Maja & Lisa/Fashionistasistas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg synes denhyggelige.blogspot.com er rigtig fin. Hun er meget personlig og deler mange ting med sine læsere, hvilket jeg synes er ret nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://matie.dk – så bliver jeg glad! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har mine faste, som jeg tjekker cirka to gange om dagen; morgen og eftermiddag, bare for at få inspiration og fordi jeg synes det er nogle hyggelige og personlige blogs.

  miconfesion.dk
  ginajaqueline.com
  sssssupernova.blogspot.com
  sarakjer.wordpress.com
  edotw.blogspot.com
  – og så selvfølgelig jeres, og min egen: caeciliemoeller.blogspot.com

  Min blog er et forum hvor jeg lufter mine tanker, idéer og holdninger. Der findes så mange modeblogs og livsstilsblogs, så jeg har valgt at nævne tøj og mode på et minimalt plan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Müller

  Super fedt med nogle bloganbefalinger! :-)
  Tag et kig forbi mit univers, hvor jeg skriver om liv og sjove dage. Jeg lover med garanti at tingene bliver endnu mere spændende, når jeg efter ferien starter i 1.g ;-)

  http://rebeccasunivers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kom endelig forbi vores blog, hvor vi skriver om løst og fast. Det er altid godt med nogle erfarne bloggers råd og tips.

  http://www.nicoleogbolette.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg går ind for et overskueligt design, pæne billeder og et rimelig godt sprog uden alt for mange stavefejl osv. Så er jeg også klart mest til de blogs, der indeholder en god portion personligt liv – så spændende synes jeg nemlig heller ikke, at mode er :) Du skal være velkommen til at kigge på min blog – den er stadig ny, men man skal jo starte et sted!

  http://spildtebedrifter.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altid dejligt med noget inspiration, så jeg vil da gerne anbefale min egen blog: http://www.6400happimess.blogspot.com. En hyggeblog med lidt af det hele (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er næsten altid spændende at udforske nye blogs, men ofte vender jeg tilbage til dem jeg har fulgt over længere tid. Måske fordi man på en måde føler, at man kender dem lidt. Eller i hvert fald en del af dem, ikke! I øjeblikket er min yndlingsmodeblog denne: http://love-aesthetics.blogspot.com/ Jeg synes virkelig at hvert eneste indlæg er inspirerende og jeg elsker hendes stil og æstetik og tilgang til at blogge.

  Selv har jeg også en blog: http://www.jegerjoligeher.dk/

  Der er ikke meget mode over den, det er mere en slags hverdagsskriverier. Et slags outlet for mine tanker og oplevelser her i New York :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!
  Jeg bor I Berlin, så synes det er super fedt der lige var en tysk blog med på listen :)
  Jeg vil blive utrolig glad hvis i kigger forbi min blog:
  http://www.linettescloset.wordpress.com
  Den handler om min stil og livet i Berlin.
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har en blog i gerne må kigge på,

  http://www.anholm.blogspot.com

  virkelig fedt at se de blogs i har valgt ud :) meget inspirerende, da blog verdenen jo er ved at være kæmpe stor og man tit overser nogle små gode nogen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Tak for god bloginspiration :)
  Elsker lige som jer at opdage nye blogs.

  Kig evt. forbi min blog: regitzeolischer.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kig hellere end gerne forbi min blog LINELUNDQUIST.BLOGSPOT.COM . Det er primært en modeblog, men også en personlig blog, så der postes også madbilleder og andet som jeg finder interessant :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de gode links! -Og en god blog ikke mindst ;)

  Jeg er selv ny på blogger fronten, men tag et kig forbi:

  http://runz-montage.blogspot.com/

  /Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick J

  Hey,

  Jeg tænkte på om du ikke kender nogle mænd som blogger om mode udover dig? Jeg savner lidt at følge mande moden noget mere fra en blogger.

  Fortsat go dag,
  Patrick J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krib

  http://www.FromDortmund.com er super fed og møg inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan da tage et kig forbi http://www.emmasilke.blogspot.com ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lavet mig en hel ny blog, fyldt med billeder. Generelt bare om mit liv og hvad der sker. Ikke ligesom Cecilie’s og Redlips.

  http://www.Hvemer-jeg.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ups. Glemte at fortælle om en ny blog, jeg arbejder med to venner på. Dutoerikke.blogspot.com
  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjoelhede

  Jeg er ret enig med dine kriterier for en god blog :-) Det er meget rart at se hvem det egentlig er som skriver bloggen, og at bloggen er simpel og overskuelig :-)

  http://kjoelhede.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tja, du kender min allerede, men jeg har lige lavet en side 2 på min blog, hvor man kan hente mixtapes lavet af moi :) Lige nu ligger der et lækkert sensommer mixtape til fri afbenyttelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Klinke

  Du skal være mere end velkommen til at kigge inde på min egen blog :)

  http://www.simoneklinke.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Det ku da være rart med nogen links? men kan selvfølgelig google mig til dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Klik på billederne for at komme til de forskellige blogs ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Min fejl! Det var billed-links der ikke lige gad virke. Nu er der tekstlinks i stedet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Der er mange af de blogs du skriver om, som jeg ikke kan trykke direkte ind på. Hmm, var det mon til at forstå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Jep, af en eller anden grund ville WordPress ikke lige få billed-links til at .virke, så nu har jeg tilføjet tekstlinks i stedet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg tror at jeg er helt enig i de kriterier du “sætter” op for en god blog. Hvis du vil kan du altid tage et kig på min: http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  knus, Marie My

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

whoops