Friis & Co AW11 - mine favoritter

h&m faa biker vest

Jeg var så heldig at finde lædervesten fra H&M’s fashion against aids collection da jeg var på Roskilde Festival. Der havde de nemlig en lille bod, hvor de solgte kollektionen til meget favorable priser. Da jeg så den første gang på nettet syntes jeg den så sej ud, men tænkte at jeg ikke ville give 999 kroner for en hvid lædervest. Men da jeg så fandt den i Reboot campen tænkte jeg, at jeg hellere måtte snuppe den og så lige farve den sort. Og det har jeg så gjort. Tror ikke rigtig jeg ville få brugt den, hvis ikke den blev farvet.

Jeg synes under alle omstændigheder at resultatet er blevet meget godt, og jeg kan godt li’ at den ser lidt slidt ud. Overvejer lidt om jeg skal ta’ en sprittusch og farve stoffet omkring lynlåsene sort også. Kan ikke beslutte mig for, om det egentlig ser sejt nok ud som det er, eller…. hmm.

I found the H&M FAA leather biker vest at a very reasonable price at this year’s Roskilde Festival in the H&M Reboot camp. I decided to colour it black, otherwise I just don’t think I would use it. I’m thinking about colouring the fabric around the zippers black as well, but I can’t decide wether it looks cool as it is now, or if I should do it. What do you think?

   

Skriv en kommentar

 • […] fik jeg luftet min H&M fashion against aids vest, som jeg jo selv har farvet sort. Som I kan se har jeg også farvet stoffet omkring lynlåsene sort […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Så man kan altså købe FAA på Roskilde…. jeg har aldrig kunnet finde det :( ligger det i Reboot-campen eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, det kan man nemlig :) Men ja, det er inde i selve Reboot campen. Og man skal vist også være ret hurtig på aftrækkeren. Meget af det bliver i hvert fald hurtigt solgt, fordi priserne er sat godt ned!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er tricky! Men synes den skal være heeelt sort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ALDRIG vask læder, det kan det ikke tåle :-) Det findes nogle permanete markers til tekstil og div. som ikke bliver grimme med tiden, som hvis du bare tager en spritter og kører med, desuden vil det nok give et sjovt resultat. få en til at skrifte lynlåsene, det er absolut det bedste og vil give et finere resultat. Bare et tip.. Louise :-) nolookbooklook.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Nej, det fik jeg også at vide :) Men den havde jeg også regnet ud. Jeg har farvet lynlåsene selv, og synes egentlig det ser meget fint ud. Tror ikke jeg gider bruge penge på at få skiftet lynlåsene, for det var egentlig bare lige ment som en lille sideprojekt. Tror ikke jeg kommer til at gå vildt meget med den, så det er ikke så vigtigt at få skiftet lynlåse og alt det.. Men ellers tak for tippet! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • EEEEEJ . Jeg syntes det er virkeligt synd at du har farvet den :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha.. sorry Mikkel! Tror bare ikke jeg er mand nok til at gå med hvid lædervest!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   eller noget som helst andet tøj i hvidt læder, for den sags skyld.. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej men så kunne du have givet den til mig istedet for at misbruge den :'( for jeg er jo en RIGTIG mand ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Jeg beklager meget! Men du skal lige se et ‘dagens outfit’ hvor jeg har den på, så tror jeg du bliver mere venligt stem over for den ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon Villesen

  Hey lasse!
  fedt og meget tilfældigt at du lige har farvet læder, fordi jeg står i den situation at jeg gerne vil farve et par brune læderstøvler sorte. Jeg er dog lidt i tvivl om hvorvidt man gør og burde gøre det selv? har enten dig eller sidsel nogle erfaringer med det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hey Simon! Det var sjovt :) Det burde du sagtens selv kunne gøre. Når du skal købe farve kommer du alligevel nok til at snakke med en skomager eller lign., så han burde kunne vejlede dig. Den farve jeg brugte er faktisk rigtigt beregnet til sko, så det burde sagtens kunne lade sig gøre. Men jeg vil anbefale dig lige at snakke med dem der, hvor du køber farven. Så er jeg sikker på at de kan hjælpe dig. Men du kan altid farve noget læder sort ;) Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor ser den sej ud! jeg stemmer også for at farve lynlåsene, det ville gøre den lidt mere.. sådan rå og enkel, men stadig sej :)

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Jeg håbede faktisk at jeg kunne smide det hele i en spand og så vente på resultatet, men det kan man nok ikke lige med læder.. især ikke hvidt læder, fik jeg at vide. Endte med at købe tre pakker sort farve, der egentlig er beregnet til at farve sko med, og så gik jeg ellers bare i gang med en lille pensel… det tog sin tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjoelhede

  Nu bliver jeg lidt nysgerrig over, hvordan du har farvet den, uden at alt andet på vesten ikke er blevet sort? Jeg kender nemlig kun til det der hel farvning, hvor man putter tøjet i en spand og vand og så bliver alt sammen den farve man nu har valgt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • arne

  off topic lasse-drengen:
  hvor høj er du? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Synes klart at du skal male dem. Synes nemlig det ser lidt kikset ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor ser det cool ud! Ellers kan du da undersøge, hvad en skrædder ville tage for at skifte lynlåsene til nogle i sort :)

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det kunne jeg selvfølgelig.. men så synes jeg bare efterhånden jeg er ved at ha’ brugt lidt for mange ekstra penge på den vest! Men nu har jeg selv farvet lynlåsene sorte :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friis & Co AW11 - mine favoritter