270811 – Sidsel & Lasse
besøg hos diesel - aw11

270811

Brixton hat, H&M denim skjorte, Cheap Monday jeans og Converse sko

Sådan så jeg ud i går! Skjorten har jeg selv lige klippet ærmerne af og syet opsmøget fast. Den var nemlig lidt for lang i ærmerne, så fik den aldrig rigtig brugt. Det gør jeg forhåbentlig nu.

I morgen starter rusugen for de nye russere på Medievidenskab, og jeg skal som bekendt være tutor. Det bliver helt sikkert en vild uge, og derfor kan det godt være det bliver lidt spredt med indlæg fra min side. Jeg skal prøve at lave nogen! Men I er jo også ret stille på bloggen for tiden, kære læsere? I må selv ha’ travlt med studiestart, festuge i Aarhus, den sidste smule ferie og alt muligt andet? :)

This is how I looked yesterday. The shirt used to have long sleeves, but they were a bit too long for me, so I didn’t use the shirt much. So now I’ve cut them off, and hopefully I will use it more now.

This coming week I will be tutoring for the new students at my education, which means the posts from me might be a little irregular, I’ll try to keep up :)

34 kommentarer

 • Sidsel: jeg bliver nødt til lige at sparke en kommentar ind her. Jeg har fuldt med hos jer sådan ca. altid, da jeg i sin tid bare blev superbegejstret for at se at der var andre Århus-bloggere. Jeg kan selvfølgelig også godt se at bloggen har ændret sig, men det har de fleste jo af mange forskellige grunde! I jeres tilfælde, først og fremmest fordi I nu er et andet sted i jeres liv. Det er vist det man kalder for en ret så naturlig udvikling! Indimellem virker det næsten som om at ikke alle forstår at I er rigtige mennesker der ikke kun lever for og i kraft af jeres blog. Jeg synes personligt at det er spændende at høre om dit udvekslingsophold i Sydney og det at bloggen er lidt mere opdelt nu, ser jeg overhovedet ikke som et problem. Tværtimod. Det er kun spændende med lidt luft under vingerne på en Århus blog og nej, dine indlæg er ikke kedelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Jeg synes altså jeres blog er ganske inspirerende endnu. Jeg får masser af brugbar inspiration til min hverdagsgarderobe, Lasse! – og Sidsel, det er sjovt at se hvad du bedriver i Sidney og man kan se, at du gør noget ud af dine indlæg! :-)

  Rock on! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din kommentar, Mads. Det er dejligt at høre fra dem der stadig sætter pris på det vi gør! :)
   Rigtig god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hey Mads! Fedt mand :) Dejligt at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lassie

  Synes også jeres blog og mine præferencer ikke længere stemmer overens (hvilket kun er mit eget tab, men synes alligevel jeg vil prøve at forklare min begrundelse for dette).

  Synes jeres blog var interessant fordi I kunne tilbyde personlighed og jeres virken i Århus. Nu er det en blog delt op i to: 1) Nærmest en billedblog fra Sydney. Problemet er bare, at der findes så mange andre billedblogs, hvor kvaliteten af billederne er meget bedre og interessante. Så vil jeg se billedblogs, foretrækker jeg andre. 2) Outfitblog med billeder af Lasse. Synes bare der findes så mange andre blogs med langt mere inspirerende billeder af herremode på “gadeniveau”.

  Jeres blog adskilte sig fra andre blogs pga. alt det, der ikke lige var “dagens outfit” og andet moderelateret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak for din mening. Men ja, hvis du ikke vil se outfitbilleder, billeder fra Sydney eller moderelaterede ting, så er der ikke ret meget tilbage på vores blog, der kan interessere dig. Så er der jo godt at der er andre blogs derude ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fint med skjorten:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • miss ab

  Grunden til at jeg ikke er særlig aktiv længere er, at jeg simpelthen syntes at bloggen er dalet betragteligt i kvalitet.
  Det eneste det handler om er jo dine outfits Lasse, og små kedelige billeder fra Sidney.
  Ingen middage i Aarhus, oplevelser, gåture, anmeldelser og hvad bloggen ellers så fint omhandlede tidligere.
  Som den Aarhus-pige jeg er, begyndte jeg at læse bloggen for at blive inspireret – men efterhånden syntes jeg ikke længere der er noget at blive inspireret over…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej :) Tak for din mening. Nej, der er ikke så mange -kæreste-indlæg mere, da vi jo ikke er kærester mere. Så det er der jo ikke frygtelig meget at gøre ved. Jeg tror mange synes det er spændende at følge med i, hvad Sidsel foretager sig i Sydney (det synes jeg i hvert fald), men hvis du ikke er én af dem, er der jo heller ikke så meget at gøre ved det. Det du efterspørger er lidt svært/umuligt at blogge om lige nu. Jeg er ked af du ikke finder bloggen interessant mere, men som vi også skrev i vores “big changes” indlæg vil bloggens indhold naturligvis ændre sig, nu da omstændighederne har ændret sig så meget.

   Det kan dog sagtens ske at der kommer noget mere Aarhus-relateret indhold igen, men nu har vi jo også lige haft sommerferie og så videre, så måske har jeg ikke haft så meget tid i smilets by som jeg har i “hverdagen”. Og mht. outfit-indlæg synes jeg da sådan ca. vi poster lige mange. Anyway, tak for din kommentar, og jeg håber da du vender tilbage. Ellers må du jo lade vær’ :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ærlig talt så bliver jeg altså en smule sur og skuffet over din kommentar. Jeg har ikke en Sidsel-avatar der kan blive hjemme i Aarhus og føre Aarhus/kæreste-blogmaterialet videre. Bloggen har udviklet sig som den nu gør, og der er selvfølgelig mulighed for at den igen kommer til at handle om de ting når jeg kommer hjem, men lige nu er jeg på udveksling, og så er det nødvendigvis det jeg poster indlæg om. Og jeg knokler faktisk for at få taget billeder hernede, som jeg synes ku være interessante for læserne, det er altså ikke altid lige nemt når jeg 1. ikke har Lasse til at tage billeder af mig og 2. lever et anderledes liv hernede end derhjemme, så det gør mig lidt ked af det at du skriver at mine indlæg er “småkedelige”.
   Men som Lasse skriver er du jo i din gode ret til at have den mening, og hvis bloggen ikke længere matcher dine præferencer og inspirerer dig må du jo lade vær med at komme her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Synes godt om både Sidsel og Lasses svar ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   TAK! Hvor er det dejligt at høre :) Vi gør jo virkelig det bedste vi kan ud fra de omstændigheder der nu er. Selvfølgelig er bloggen ikke det samme som den var førhen, men det ved folk vel også godt. Tak for din mening i hvert fald!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undskyld at vi er så stille :(
  Men vi læser stadig med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det er HELT i orden! Jeg undrede mig bare lidt over hvorfor folk var så stille, men jeg kan jo høre at alle har travlt :) Der er jo heldigvis også andet i livet end blogs ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin hat – genbrug?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak du! :) Næ, den er fundet på eBay, men de sælger dem mange steder både på nettet og i fysiske butikker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg har travlt med at pendle mellem Århus og KBH samtidig med studiestart igen, trods jeg startede d. 10, så er det hårdt at komme igang igen efter sommeren. Rytmen skal lige komme igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det lyder også travlt! ;) Det er såmænd heller ikke fordi man skal undskylde! Var bare lidt nysgerrig, fordi jeg synes der var så få, der kommenterede :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit Lasse :-)!
  Hvordan redigerer du billedet, så du er der to gange?

  http://www.celinekj.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Celine :) Tusind tak! Der er faktisk super simpelt. Tager bare bare to billeder hvor jeg står to forskellige steder, sørger for at kameraet slet ikke flytter sig mellem de to billeder og sørger for at jeg ikke “lapper over” på de to billeder. Så klipper jeg dem ellers bare sammen i Paint og evt. retoucherer kanterne lidt i Picasa.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser rigtig godt ud Lasse! jeg er vild med hatten til dig. Den skaber jazzvibes.
  Pøj pøj med rusugen ;)

  /emnapart.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak, Emma :) Jeg er også ret jazzy… og fortsat pøj pøj med Stockholm! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pisse lækkert outfit! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt med de korte ærmer til skjorten… Har altid synes at kortærmede skjorter, var noget værre lort, men idéen med at lave opsmøg “tænder” mig.. Haha.. Ser godt ud! :)

  Roger over – christian
  http://www.sortegrisen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak! Haha, ja jeg har heller aldrig været særlig vild med kortærmede skjorter. Synes nærmest også kun det fungerer med opsmøg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Kan man få et link til dine cheap monday jeans? :) tak på forhånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har SÅ travlt med gymnasieopstart! – Men jeg læser skam stadig trofast med!! :)

  Du ser coolius ud Lasse ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du klippet i skjorten eller..?

  Og kan man stadig få den.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Jeg har bare klippet halvdelen af ærmerne af og rullet op. Skjorten er gammel, men jeg ved at man kan få en, der minder meget om lige nu i H&M :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tak tak.. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

besøg hos diesel - aw11