6 ønskesko – Sidsel & Lasse
sydney fashion festival

6 ønskesko

 

1: Grenson Fred V brogue boot, 2: Mark McNairy country brogue, 3: Commes des Garcon SHIRT brogue, 4; Raf Simons horse hair desert boot, 5: Clarks Desert trooper desert boot, 6: Opening Ceremony Art 1 multi leather brogue

Jeg har virkelig lyst til at købe et nyt par sko! Og det er vildt irrationelt, for jeg har sgu så mange i forvejen. Men hvis der er noget, jeg gerne vil bruge lidt ekstra penge på, så er det virkelig sko. Synes det er meget let at se, om et par sko er i god kvalitet, der har kostet noget, eller om det er pleather-støvler fra H&M (ikke et ondt ord om dem, for sådan nogen har jeg skam også selv!). Men jeg tror jeg prøve at købe lidt færre sko, og så i stedet købe nogen, der holder længe, passer til meget og så til gengæld koster lidt mere.

Støvlerne fra Grenson har jeg kigget på mange gange i Støy Munkholm, og jeg tror de ville passe rigtig godt ind i min garderobe. Mark my words, drenge – vibram såle bliver/er the shit! Generelt synes jeg virkelig godt om kombinationen mellem en mere klassisk sko og en mere nutidig og chunky, hvid sål (som f.eks støvlerne fra Grenson, desert boots’ne fra Clarks eller de sorte brogues fra CDG SHIRT).

I really feel like buying a pair of new shoes, which is silly, since I have so many pairs already. I think I will try to buy fewer, but more sturdy, classic and therefore more expensive footwear. If there’s one thing I think one should spend a bit more on, it’s footwear, cause it’s easy to see weather your shoes are high or low quality.

The pair from Grenson I really fancy! Generally, I like the mix between classic footwear and the chunky, contemporary white vibram sole as seen on pairs 1, 3 and 5.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sydney fashion festival