Salat med mango og tandoorikylling - Sidsel & Lasse
gummi

Salat med mango og tandoorikylling

Det er godt nok ved at være lidt tid siden sidste madindlæg. Når man pludselig bor alene ændrer ens madvanerne sig også, og jeg laver derfor ikke helt ligeså tit aftensmad selv hernede. Men i dag fik jeg rigtig lækker og nem aftensmad, nemlig denne salat. Den kan sagtens laves til en person, eller rester kan gemmes og evt. puttes i en wrap næste dag. Kombinationen af tandoorikylling, mango og dressingen er i hvert fald rigtig god!

Til to personer:

Salat: Et halvt løg (gerne rødløg) i tynde skiver, to store håndfulde spinatblade, en mango skåret i tern, en håndfuld cherrytomater skåret i halve, en avocado skåret i tern, to kyllingebryst marineret i 1 spsk. tandooripasta blandet med 1 spsk. yoghurt/cremefraiche

Dressing: 2 spsk. cremefraiche, et fed presset hvidløg, et lille skvæt balsamicoeddike, en knivspids salt og sukker, en lille håndfuld finskåret mynte (som jeg desværre ikke lige havde købt i dag!), en smule vand til at fortynde med.

Løg, spinat, mango, tomat og avocado skæres ud og blandes. Kylling steges ca. ti minutter på hver side på en varm pande, eller indtil det er gennemstegt. Kødet får lov til at køle af, inden det skæres i skiver og lægges på salaten. Alle ingredienser til dressingen blandes og hældes ud over salaten. Spis evt. brød til. Bon appetit! :)

This is what I had for dinner last night. Really easy and tastes great!

6 kommentarer

 • Alicia Beck

  Ville bare lige sige Tak for en super lækker ret… mangosalaten og dressingen var lige prikken over i’et…mums :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] som Sidsel skrev i et tidligere indlæg har det stået lidt stille på madindlægs-fronten, og det er selvfølgelig ikke godt! Nogen af jer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser vildt lækkert ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Ser lækkert ud. Hvad består tandooripastaen af, eller hvor kan det købes? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • En masse forskellige krydderier (sådan et blandingsprodukt ligesom karrypulver eller garam masala). Du burde kunne finde det ved de asiatiske madvarer i et velassorteret supermarked. Vil tro brugsen, kvickly, irma etc. har det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gummi