ti tegn på at du bor i kollegielejlighed i Sydney: – Sidsel & Lasse
spørgsmål og svar

ti tegn på at du bor i kollegielejlighed i Sydney:

Man kommer fuld hjem fra byen og griner over at ens roomie tilsyneladende har foræret en en lille bamse, bare for at vågne næste morgen og finde ud af at det er ens tur til at tømme skrald! Dumme skrald-spiril.

Taler vist for sig selv…

Der er kommet fine skilte på toiletterne, for let’s face it, drenge og piger har bare forskellige behov og hygiejnestandarder..

Man vågner til denne beer pong opstilling med jævne mellemrum (uundgåeligt når man bor i lejlighed med en amerikaner..).

Der står altid mindst en karton goon (billig papvin) i køleskabet. Spiritus er generelt mindst dobbelt så dyrt her som derhjemme, så goon giver klart den billigste brandert.

Når ens nøgle ser således ud. Sammen med bemandet lobby, elevator og rengøringspersonale kan det føles lidt ligesom at bo på hotel hehe.

Når man har ventilator og højtaler i loftet. Højtaleren kan godt finde på at vække en kl syv om morgenen med et bestemt “PLEASE EVACUATE THE BUILDING” fordi et eller andet fjols har forkullet sit toastbrød. Det er dog heldigvis ikke sket for mig endnu!

Når man får gjort hovedrent i sin lejlighed en gang om ugen (mega win!).

Når hovedbestanddelen af maden i ens fryser kan tilberedes i mikroovn på ti minutter (not mine vil jeg lige tilføje!).

Når man har denne udsigt!!!!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

spørgsmål og svar