5 fra cos jeg godt ku' - Sidsel & Lasse
alternativt dagens #1

5 fra cos jeg godt ku'

 

Som jeg skrev på vores facebook tirsdag aften, har COS nu åbnet for deres webshop! Det lod dog ikke lige til, at det var alle, der kunne komme ind på den?! Men hos mig er den altså åben! Jeg bruger Google Chrome, ved ikke om det har noget at sige?

Anyway, så er COS jo virkelig gode til at lave tøj, der falder i min smag. Peacoaten er helt perfekt – jeg har besluttet at jeg skal ha’ en peacoat her til efteråret, og den her står altså høj på ønskelisten (apropos ønskeliste har jeg fødselsdag på mandag d. 3 oktober! Så hvis I synes jeg skal ha’ en gave, så ønsker jeg mig den her ;)) Ud over det kunne jeg også godt bruge en strik eller to mere, og det kunne unægteligt godt blive fra COS.

COS recently launched their webshop, although it seems like only some people are able to access it right now. Anyway, these are five things I wouldn’t mind having. I’ve decided that I need a peacoat this fall, and this one is pretty high up my list.

Følg os på Bloglovin’

2 kommentarer

  • sidseloglasse

    Tak skal du ha’ :) Jep, det er de. Du kan få dem i butikkerne nu, men de er vist ikke online endnu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Van

    Hej Lasse tillykke med dagen, rigtig fede sko. er de fra cos

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

alternativt dagens #1