alternativt dagens #1 - Sidsel & Lasse
nyt i day #2

alternativt dagens #1

Her får I lige lidt billeder af mig fra den sidste uge. Jeg har nærmest levet i hhv. våddragt og bikini hele tiden, så derfor kommer der ikke decideret outfitbilleder før jeg er tilbage i Sydney tror jeg, men måske er det ogsaa meget sjovt at se mig i ferie-attire?!

Den sidste uge har i øvrigt været helt fantastisk. Den har indeholdt flere bådture, strand, sol, dyk og snorkling på Great Barrier Reef og smukke Whitsundays. Den sidste uge står også på afslapning og udforsking af natur, men igen har vi et stramt program, så det er ikke sikkert I hører meget fra mig før oktober (vildt det allerede er oktober!!). Forsøger at svare på jeres kommentarer når jeg er i nærheden af net :)

Følg os på Bloglovin’

Skriv en kommentar

 • Lene

  Årh de fritter ser virkelig go’e ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder, de bringer godt nok minderne tilbage. Jeg har billeder fra de helt samme steder, så det er lidt sjovt at se. Lagunaen i Cairns er ikke til at ta fejl af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke nogle dejlige billeder!!
  håber du har det fantastisk down under! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor ser det vidunderligt ud. Er helt vild med dit første billed, (du simpelthen så køn altså) og så ville jeg da bestemt ikke klage hvis det var mig der var ude og opleve verden (i hvert fald noget af den) ;)

  Forsæt endelig med sådan nogen hyggelige indlæg. Man bliver i så godt humør af at kigge på sådan nogen varme billeder :)

  Kh josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt i day #2