når jeg skal feste - Sidsel & Lasse
5 fra cos jeg godt ku'

når jeg skal feste

Ja, ved godt det er en rimelig blandet omgang numre, og sikkert en masse I allerede har hørt før :) Men det er nu noget af det musik, der ryger på anlægget når jeg skal ud at svinge træbenet! Jeg er især vild med Bernhoft – den sang er virkelig funky! Og så er Moves like Jagger allerede blevet en klassiker hos mig. Jeg skal faktisk feste hele to gange denne weekend, så mon ikke mindst ét af disse numre kommer på? ;)

Ha’ en forrygende weekend derude!

Følg os på Bloglovin’

12 kommentarer

 • Ah okay. Hvor ærgerligt. Håber I finde en løsning :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Hvordan kan det være, at man ikke kan se jeres links fra Youtube mere her på bloggen i de ældre indlæg? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Maja :) Det er fordi vi lige er rykket over på en lidt ny WordPress-platform, der så ikke lige er kompatibel med de youtube- og vimeo-links i indlæggene. Virkelig irriterende. Vi håber der kommer en løsning, for ellers skal vi til at genskabe alle indlæg med video i. Men på fredag kommer der et musikindlæg, der virker ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kidd er jo ikke til at komme udenom for tiden, og shit hvor den hænger ved den melodi! :)

  Har lavet et indlæg, med god musik til enhver lejlighed, som du kan tjekke ud her, hvis du har lyst! http://sortegrisen.blogspot.com/2011/09/music-we-likes.html

  peace – christian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Ingefred Davidsen

  Du skal virkelig unde dig selv at se Bernhoft live, det er fuldstændig fantastisk!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det har jeg også hørt. Tror vist han har en helt udsolgt koncert på Train snart?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders

  Helt ærligt og det er vel ok, ik, Lasse? er det godt nok en samling sange, jeg ville gå laaaaangt udenom. Superheroes VAR gode, og det kan man da stadig nyde i ny og næ, og Kidd er rimelig spændende, men alt det andet, puha da (Jay Kay undtaget – men han har alle dage været overvurderet – fed bilsamling dog)

  Noget mere poppet end jeg lige havde troet – og en Maroon5-sang som kaldes en klassiker. Det havde jeg ikke set komme

  Men hver sin smag. Folk ryster også til tider på hovedet, når jeg sætter musik på til fester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er helt ok at være ærlig Anders ;) Kan kun sige hver sin smag! Altså det er ikke noget musik, jeg hører til hverdag – der hører jeg alt muligt andet. Men når jeg skal feste og danse, går jeg mest op i hvor dansabelt og synge-med-på-agtigt det er. Og det synes jeg de her sange er :) Så gør det mig ikke så meget at det er poppet, gammelt eller clichéfyldt :) Og Maroon 5 er blevet en klassiker på dansegulvet for mig, men det er ikke en jeg sætter på derhjemme når jeg hygger ;)

   Men hey, skriv gerne hvad du så hører, når du skal feste og danse ;) Er altid åben for ny musik!

   God lørdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, Kidd! :D

  Ey, hvordan putter du flere sange ind på den måde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha :D jaaaaa! Jeg bruger bare embedding-koden og så gør jeg bare bredden mindre der hvor du selv kan vælge størrelsen på videoen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arh, hvor smart! Tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg er tosset med jeres fredags/festmusiksindlæg!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 fra cos jeg godt ku'