ny strik

sund uge

Tomatsuppe med tigerrejer, yoghurt og pesto

Frugtsalat med kiwi/jordbær/appelsin

Æggekage med gulerødder, champignon, ærter, løg og tomat

Frugtsalat med yoghurt og hjemmelavet muesli

Dahl med kål, selleri og gulerod

Waldorfsalat minus vindruer og mayo

Havregrød med jordbær, rosiner og mandler

Som jeg vist fik nævnt i sidste uge, står den på sund mad nu efter en ferie med lidt for højt kalorieindtag. Har faktisk lavet et lille væddemål med de andre piger fra turen om hvem der kan modstå de søde sager og få smidt et feriekilo eller to. Her er nogle af de måltider jeg har indtaget. Forsøger at undgå for meget stivelse og sukker, men det er altså svært! Bliver hurtigt gnaven hvis jeg ikke får nok at spise (bare spørg Lasse….), så det har været en udfordring at få kalorierne til at strække. Men synes nu at det er gået ok so far, og man lærer altså en del om nærings- og kalorieindhold af de ting man putter i munden. Håber lidt på at I evt. kan spæde til med retter I laver når I skal spare på kalorierne (men det er vigtigt at maden stadig mætter). Løber snart tør for inspiration!

Some of the food I have eaten the past weeks. Trying to be healthy after a calorific spring break!

   

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ny strik