on top of the world - Sidsel & Lasse
outfit fra absolut vodka festen

on top of the world

I weekenden fik vi endelig taget os sammen til at komme op i Sydney Tower, og vejret var heldigvis helt perfekt! Det er altså lidt surrealistisk at jeg rent faktisk bor her. Sydney tager sig bare fantastisk ud i solskin. På nederste billede kan I se den bygning jeg bor i. Man kan skimte UTS-tårnet i baggrunden, så nu har I en idé om hvor tæt på skolen jeg faktisk bor!

This weekend we finally went up the Sydney Tower, and what a view we were in store for! I sometimes can’t believe that I actually live here. Sydney is so beautiful when the sun is shining and luckily it does that a lot down here :) In the last picture you can see the building I live in.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

outfit fra absolut vodka festen