sydney liv – Sidsel & Lasse
AW11 støvleguide

sydney liv


Gud hvor jeg dog elsker at være på exchange lige nu! Skolen er slut for mit vedkommende og sommeren er så småt på vej. I denne uge har jeg været til Band of Horses+Kings of Leon koncert, som var så nice. Og så blev der holdt julefrokost i går, som ikke gik stille for sig! Vi startede kl. 13 og jeg gik kold kl 22! Imorges rendte jeg forvirret rundt i hundred år for at finde min mobil, hvor min veninde så backtracker og siger at jeg på et tidspunkt har stået og knækket mig ud af vinduet (charming, I know…) og må altså ha tabt mobilen og efterfølgende glemt alt om det (man kan ane den på billedet i nederste venstre hjørne ovenpå santa-flaget)! Så min veninde måtte kravle ud af vinduet og ned på taget for at hente den, fordi jeg stadig var for fuld om morgenen til at foretage mig noget. Tænk hvis den var gået i stykker, så havde mit liv med iPhone været en kort fornøjelse. Det er alligevel det dummeste stunt jeg har gjort i en brændert tror jeg! Ellers så har vi nydt vejret, været på stranden, en tur i nyåbnet IKEA til gratis kötbullar og for at hente sild og så har vi da drukket en øl eller to :) Hvad har jeres weekend stået på?

I love being on exchange! Life is so good right now..

9 kommentarer

 • Hahah, åh gud, den historie virker bekendt. Jeg brugte fredag i selskab med Allen Ginsberg digte og en kop kaffe, og i går aftes lavede jeg et lignende stunt til en halloween fest. Det gik SÅ galt, på den helt sjove måde. Jeg gider næsten ikke komme ind på det, men i hvert fald så måtte jeg afvise to, og den ene gang en nyvunden veninde, åha haha. Men vi taler fint sammen i dag. Det er utroligt hvad beruselse kan gøre ved folk! I dag mødtes jeg med min veninde til vores obligatoriske “hvad skete der i weekenden” café-møde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Åh det lyder nu også dejligt, Sara. Haha, åh det er altså også de fester man husker bedst synes jeg, selvom man kan ha lidt moralske tømmermænd dagen derpå!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, det lyder som om du har haft en fantastisk weekend :) Min har været stik modsat – afslapning, minus computer og tv og bare hjemmehygge :)

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Har det virkelig også været :D
   Det er nu også godt nogen gange :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Sidsel :)
  Jeg er igang med mit sidste år på gymnasiet, hvorefter jeg skal have et sabbatår og så på universitetet i Århus. Jeg var for nylig i studiepraktik, og jeg hørte lidt om det med at komme på udveksling i et semester. Jeg kom til at tænke på dig, og jeg håber lidt på, at du vil svare på nogle af de spørgsmål, jeg har om det.
  1. Jeg har hørt, at det skulle være dyrt, så jeg vil gerne vide på forhånd, om jeg lige så godt kan give op, eller om det er overkommeligt.
  2. Hvordan foregår det med bolig, skole og alt det andet? Hjælper universitetet med at finde bolig, eller er det noget, man klarer helt selv.
  3. Hvordan foregår det med skole derovre? Kommer man ind på en engelsk linje og så ellers bare med i den normale undervisning?

  Kunne det eventuelt tænkes, at du vil lave et helt indlæg omkring udveksling? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Jeg har netop lavet et indlæg om udveksling som er sat til at komme ud denne uge, så stay tuned!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Haha, lyder som lidt af en uforglemmelig weekend på bedste Aussie manér :) Awesome og fedt at du bare nyder alt dernede. Min weekend bestod bl.a. af bøf + vin der resulterede i at jeg lørdag måtte lide for fredagens fornøjelser. Men så er det jo godt at man har mad, kaffe og Mad Men så er tømmermænd nu ok i små doser alligevel.
  Forsæt god weekend :)

  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så misundelig! Sidney skulle være sådan en smuk by.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Er det virkelig også. Den perfekte balance mellem metropol og fantastisk natur!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AW11 støvleguide